World Ski Awards

Ieder jaar worden in het Oostenrijkse Kitzbühel de prestigieuze World Ski Awards uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse driedaagse evenement worden onder andere de beste wintersportaanbieders, skigebieden en wintersport accommodaties gekozen.

Sunweb is weer de beste wintersportaanbieder ter wereld!

Door vele stemmen van zowel wintersporters als experts in de wintersportwereld, werd Sunweb verkozen tot ’s Werelds Beste Wintersportaanbieder in 2015, 2016 én 2017!

Waarom Sunweb gewonnen heeft

Met een ontzettend veelzijdig aanbod kan iedere vakantieganger een geschikt vakantieadres vinden bij Sunweb. Of je nu het liefst wintersport viert in exclusieve luxe, liever voor een authentiek adresje kiest, met het hele gezin eropuit gaat of simpelweg wil kiezen uit de absolute toppers uit het aanbod. Omdat aan iedereen gedacht is, veel vakanties inclusief skipas zijn en je ook nog eens vele extra’s kunt reserveren zoals skimateriaal en lessen, kun je bij Sunweb een compleet verzorgde wintersportvakantie boeken. Ook als je met een grote groep op vakantie wilt heeft Sunweb talloze mogelijkheden.

Als onderdeel van de Sundio Group heeft Sunweb al meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche en sturen daardoor meer mensen op wintersport dan welke andere wintersportaanbieder dan ook. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit award-winnende aanbod? Kijk dan hier!

Dankjewel

We zijn ontzettend blij en trots dat we deze award voor het derde jaar op rij gewonnen hebben. We willen dan ook bij deze onze fans bedanken voor het stemmen!

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]