Stem weer op ons

World Ski Awards

Ieder jaar worden in het Oostenrijkse Kitzbühel de prestigieuze World Ski Awards uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse driedaagse evenement worden onder andere de beste wintersportaanbieders, skigebieden en wintersport accommodaties gekozen.

Sunweb is de beste wintersportaanbieder ter wereld!

Door vele stemmen van zowel wintersporters als experts in de wintersportwereld, werd Sunweb verkozen tot ’s Werelds Beste Wintersportaanbieder in zowel 2015 als 2016! Ook voor de verkiezing van 2017 is Sunweb weer genomineerd.

Waarom Sunweb gewonnen heeft

Met een ontzettend veelzijdig aanbod kan iedere vakantieganger een geschikt vakantieadres vinden bij Sunweb. Of je nu het liefst wintersport viert in exclusieve luxe, liever voor een authentiek adresje kiest, met het hele gezin eropuit gaat of simpelweg wil kiezen uit de absolute toppers uit het aanbod. Omdat aan iedereen gedacht is, veel vakanties inclusief skipas zijn en je ook nog eens vele extra’s kunt reserveren zoals skimateriaal en lessen, kun je bij Sunweb een compleet verzorgde wintersportvakantie boeken. Ook als je met een grote groep op vakantie wilt heeft Sunweb talloze mogelijkheden.

Als onderdeel van de Sundio Group heeft Sunweb al meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche en sturen daardoor meer mensen op wintersport dan welke andere wintersportaanbieder dan ook. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit award-winnende aanbod? Kijk dan hier!

Stem voor Sunweb als je favoriete wintersportmerk!

We vinden het een hele eer om wederom genomineerd te zijn en we zouden deze award dan ook heel graag voor de 3e keer op rij winnen! Om hierin te slagen, hebben we jouw stem nodig. Stem nu op Sunweb via www.worldskiawards.com. Je kunt je stem uitbrengen door op het Sunweb logo te klikken en je te registreren.

Stem hier voor Sunweb
Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]