Uitzicht bergen tijdens wintersport

Vluchten

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Reisinfo
  4. Vluchten

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Vluchten

 

Aankopen op de luchthavens en aan boord

Op de luchthaven en in het vliegtuig kun je (tax free) inkopen doen. Vloeistoffen en gels die je na de ticket- en/of paspoortcontrole of in het vliegtuig heeft gekocht, worden verpakt en waar nodig verzegeld. Het zegel is 1 dag geldig. Wanneer je een overstap heeft, mag je het zegel niet verbreken tot je op jouw eindbestemming bent aangekomen.

> Naar boven

Bagage

Transavia

Bagage aan boord

Transavia gaat het bagagebeleid aan boord wijzigen. De hoeveelheid bagage die je mag meenemen aan boord van jouw vlucht hangt af van het soort vlucht dat je hebt geboekt (flexibel of niet-flexibel) en de boekdatum van jouw vakantie. Hieronder vind je meer informatie over de regels:

Flexibele vluchten met een vertrekdatum t/m 3 november 2024 en niet-flexibele vluchten geboekt t/m 2 april 2024:

  • Éen stuk handbagage van maximaal 40x30x20 cm (zoals een kleine rugtas of laptoptas) en één stuk cabinebagage van maximaal 55x35x25cm (zoals een rugzak of trolley) van samen maximaal 10 kg per persoon. 
  • Jouw handbagage moet onder de stoel voor je passen.
  • Wi je jouw cabinebagage gegarandeerd meenemen aan boord? Dan kun je tegen betaling een plek in de cabine reserveren via Mijn Transavia. Houd er rekening mee dat er beperkte ruimte is aan boord. Als jouw cabinebagage niet mee kan aan boord, wordt het gratis vervoerd in het ruim.

Flexibele vluchten met vertrek vanaf 4 november 2024 (ongeacht de boekdatum van jouw vakantie) en niet-flexibele vluchten geboekt vanaf 3 april 2024:

  • Éen stuk handbagage van maximaal 40x30x20cm, zoals een kleine rugtas of laptoptas. Dit moet onder de stoel voor je passen.
  • Cabinebagage is niet inbegrepen. Dit kun je bijboeken tegen betaling via Mijn Transavia.

Ruimbagage

Voor elke reiziger vanaf 2 jaar geldt: 

Flexibele vluchten (Noorwegen en Zweden)

Er is 20 kg ruimbagage inbegrepen. Je hoeft deze niet meer apart bij te boeken. 

Niet-flexibele vluchten

Er is 20 kg ruimbagage inbegrepen. Ruimbagage kun je direct toevoegen in de boekingsstappen of later bijboeken via de Selfservice van Transavia. Voor het inloggen op de selfservice heb je een PNR-nummer nodig. Dit nummer vind je terug op de factuur achter de geboortedatum van elke reiziger en op de tickets. Kun je het niet vinden? Check dan deze FAQ.

Baby's / kinderen
Een baby tot 2 jaar heeft geen recht op handbagage. 

Voor kinderen vanaf 2 jaar mag extra een opvouwbare buggy worden meegenomen van maximaal 10kg. Een baby tot 2 jaar heeft recht op 10 kilo ruimbagage. Alleen een paraplu buggy tot maximaal 7 kilo kun je meenemen tot aan de gate. Zwaardere buggy’s en kinderwagens worden ingenomen bij de check-in balie.

 

easyJet

Handbagage
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar geldt:

  • 1 klein stuk handbagage van maximaal 45x36x20cm (inclusief handgrepen of wielen). Deze moet onder de stoel voor je passen.
  • Een groter stuk handbagage (56x45x25cm inclusief handgrepen of wielen) mag alleen mee als je hiervoor betaald hebt. Je kunt dit bijboeken via de easyJet app of je kunt ervoor kiezen een Up Front of Extra legroom stoelreservering te maken.

Ruimbagage

Elke reiziger heeft recht op 23 kilo ruimbagage. Wil je na de boeking de ruimbagage aanpassen, dan kun je dit wijzigen via de website van easyJet. Voor het inloggen heb je een PNR-nummer nodig. Dit nummer vind je terug op Mijn Sunweb en op de factuur (achter de geboortedata van de reizigers). Het PNR-nummer vul je in op de plek waar je normaal het boekingsnummer zou invullen.

Eurowings

Handbagage
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar geldt:

  • 1 stuk handbagage toegestaan met een maximale afmeting van 40x30x25 cm. Deze moet onder de stoel voor je passen (een trolley is niet toegestaan).
  • Wil je een trolley meenemen als handbagage (max. 55x40x23 cm en 8 kg) dan kan dit alleen tegen betaling. Je kunt dit bijboeken via de Selfservice van Eurowings

Ruimbagage
Elke reiziger heeft recht op 23 kilo ruimbagage. Wil je na de boeking de ruimbagage aanpassen, dan kun je dit wijzigen via de selfservice van Eurowings. Voor het inloggen heb je een PNR nummer nodig. Dit nummer vind je terug op Mijn Sunweb en op de factuur (achter de geboortedata van de reizigers).

Baby's / kinderen
Een baby tot 2 jaar heeft recht op 8 kilo handbagage (max. 40x30x25cm). Daarnaast hebben baby's tot 2 jaar recht op 23 kilo ruimbagage. Voor elk meereizende baby of kind mogen er daarnaast twee van de volgende items gratis worden mee vervoerd: kinderwagen, buggy, kinderzitje, reisbedje.

Vueling

Handbagage
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar geldt:

  • 1 stuk inbegrepen per persoon van max. 40x20x30cm. Dit moet onder de stoel voor je passen.
  • Een groot stuk handbagage van max. 10 kg en met een maximale afmeting van max. 55x40x20cm kun je bijboeken tegen betaling via de selfservice van Vueling.

    Let op: indien je bij de gate aankomt met een extra (groot) stuk handbagage (zoals een trolley) en je hebt deze niet bijgeboekt, dan betaal je max. €75 extra per item.

Ruimbagage
Elke reiziger vanaf 2 jaar heeft recht op 25 kilo ruimbagage. Wil je na de boeking de ruimbagage aanpassen, dan kun je dit zelf wijzigen via de Selfservice van Vueling. Voor het inloggen heb je een PNR nummer nodig. Dit nummer vind je terug op Mijn Sunweb en op de factuur (achter de geboortedata van de reizigers).

Baby's / kinderen
Een baby tot 2 jaar heeft recht op 10 kilo handbagage. Naast de handbagage mag er ook nog een extra tas tot 5 kg meegenomen worden voor babyspullen. Daarnaast is het toegestaan om 2 extra stukken in te checken voor een baby. Dit mag bijvoorbeeld een inklapbare buggy, kinderwagen of maxi-cosi zijn. Het verschilt per vlucht of je de buggy terugkrijgt bij het verlaten van het vliegtuig of via de bagageband. Informeer hier naar bij het cabinepersoneel.

Bijzondere bagage

Wintersportuitrusting

Transavia

Neem je ski's, een snowboard, schoenen en/of stokken mee? Dan valt dit niet onder de standaard ruimbagage*. Het is belangrijk dat je dan een wintersportuitrusting bijboekt. Je betaalt hiervoor 42,- euro per persoon per enkele reis.

*Voor wintersportvakanties naar Noorwegen en Zweden kun je kosteloos jouw ski's of snowboard meenemen in het ruim. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je in de eerste boekingsstap kiezen voor 'Meenemen van ski/snowboard in het vliegtuig'.

Onder wintersportuitrusting wordt verstaan: 

  • 1 paar ski`s, 1 paar schoenen, 1 paar stokken, skihelm of
  • 1 snowboard met 1 paar schoenen, skihelm of
  • 1 slee van maximaal 120 x 50 x 40 cm, skihelm

De wintersportuitrusting kun je bijboeken via de Selfservice van Transavia.

Eurowings

Wintersportuitrusting valt dit niet onder de standaard ruimbagage. Wil je dit meenemen, dan is het belangrijk dat je een wintersportuitrusting bijboekt tegen betaling (kosten ca. 30 euro p.p. per enkele reis). Jouw wintersportuitrusting mag maximaal 32 kg wegen. Je kunt dit bijboeken via de selfservice van Eurowings.

Onder een wintersportuitrusting wordt verstaan:
- 1 paar ski`s, 1 paar schoenen, 1 paar stokken, skihelm óf
- 1 snowboard met 1 paar schoenen, skihelm

Houd er rekening mee dat jouw wintersportuitrusting in maximaal 2 stuks bagage per persoon verpakt moet zijn (bijv. 1 skitas en 1 skischoentas).

easyJet
Wintersportuitrusting valt dit niet onder de standaard ruimbagage. Wil je dit meenemen, dan is het belangrijk dat je een wintersportuitrusting bijboekt tegen betaling (kosten ca. 42 euro p.p. per enkele reis). Jouw wintersportuitrusting mag maximaal 20 kg wegen. Je kunt dit bijboeken via de selfservice van easyJet.

Vueling

Wintersportuitrusting valt dit niet onder de standaard ruimbagage. Wil je dit meenemen, dan is het belangrijk dat je een wintersportuitrusting bijboekt tegen betaling (kosten ca. 45,- euro per persoon per enkele reis). Je kunt dit bijboeken via de selfservice van Vueling. Jouw wintersportuitrusting mag maximaal 20kg wegen.

Onder wintersportuitrusting wordt verstaan:
- 1 paar ski`s, 1 paar schoenen, 1 paar stokken, skihelm óf
- 1 snowboard met 1 paar schoenen, skihelm

Overige bijzondere bagage

Neem je andere bijzondere bagage meedan een wintersportuitrusting (bijvoorbeeld een rolstoel)? Dan meld je dit zelf aan via de selfservice van de airline. De kosten betaal je direct aan de luchtvaartmaatschappij. Heb je via Sunweb ook jouw transfer geboekt? Neem dan ook contact met ons op. 

Houd er rekening mee dat jouw bijzondere bagage niet altijd zomaar mee kan in de normale transfer. Soms worden er extra kosten gerekend voor het meebrengen van bijzondere bagage in de standaard transfer. In andere gevallen is het mogelijk dat er een speciale transfer moet worden aangevraagd. De kosten hiervoor zijn voor jouw eigen rekening. Wanneer je jouw bijzondere bagage bij ons aanmeldt, bekijken wij de mogelijkheden voor je.

> Naar boven

Vervoersvoorwaarden luchtvaartmaatschappij

De vliegreis wordt uitgevoerd door Transavia. Transavia hanteert Algemene vervoersvoorwaarden welke hieronder te raadplegen zijn. Deze algemene vervoersvoorwaarden maken onderdeel uit van de overeenkomst. Indien je akkoord gaat met de Sunweb voorwaarden, ga je tevens akkoord met deze algemene vervoersvoorwaarden. 

> Naar boven

Kofferlabels

De luchtvaartmaatschappij labelt jouw bagage op de luchthaven. Natuurlijk is het mogelijk om ook nog een eigen kofferlabel aan jouw bagage te doen. Dit is echter niet verplicht. Jouw eigen label is ter herkenning van jouw koffer op de bagageband.

> Naar boven

Medische zaken

Medische bagage
Je kunt gratis 15 kilo aan extra medische bagage meenemen. Voorwaarde is wel dat je een medische verklaring in het Nederlands en Engels kunt overleggen bij de check-in balie.

De medische bagage kun je meenemen als ruimbagage of verdelen over jouw ruim- en handbagage. Houd er dan wel rekening mee dat de handbagage altijd maximaal 10 kilo mag zijn.

Het is belangrijk dat wij jouw medische bagage vooraf aanmelden. Hiervoor heeft het Contact Center de volgende informatie nodig:

  • Wat is de medische bagage?
  • Waar wordt het voor gebruikt?
  • Wat is het gewicht?
  • Wat zijn de afmetingen?
  • Neem je de medische bagage mee in het ruim of in de cabine?

Lichaamsdeel in het gips
Als je een lichaamsdeel in gesloten gips hebt, mag je alleen vliegen als je beschikt over een medische verklaring. Het is noodzakelijk dat in deze verklaring vermeld staat dat je met gesloten gips mag vliegen. Een medische verklaring mag maximaal 7 dagen voor vertrek van jouw heenreis uitgegeven zijn. De luchtvaartmaatschappij vraagt om een medische verklaring, omdat het ziektebeeld vaak verergert door het reizen in een drukcabine. Het is belangrijk dat jouw gips voldoet aan bepaalde voorwaarden. Overleg dit met jouw behandelend arts.

Zwangerschap
Bij een zwangerschap zonder enige complicaties mag je vliegen tot 36 weken zonder een verklaring van jouw behandelend arts. Vanaf 36 weken zwangerschap is vliegen niet meer toegestaan.

Bij een zwangerschap van een meerling mag je vliegen tot 34 weken zonder een verklaring van jouw behandelend arts. Vanaf 34 weken zwangerschap is vliegen niet meer toegestaan.

Bij een zwangerschap met complicaties is het altijd verplicht dat je in het bezit bent van een verklaring van jouw behandelend arts in het Nederlands of Engels. Een medische verklaring mag maximaal 7 dagen voor vertrek van jouw heenreis uitgegeven zijn.

> Naar boven

Namen op de reisbescheiden

Het is noodzakelijk dat de naam op jouw ticket volledig overeenkomt met jouw 1e voor- en achternaam op jouw paspoort of ID-kaart. Daarnaast is het belangrijk dat je geen leestekens gebruikt, deze worden niet goed geregistreerd bij de luchtvaartmaatschappij.

Houd er rekening mee dat je geweigerd kunt worden voor een vlucht wanneer namen onjuist zijn geschreven. Sunweb is hier niet verantwoordelijk voor. Mogelijke kosten worden aan je doorberekend.

> Naar boven

Reisbescheiden

Je ontvangt uiterlijk 1 week voor vertrek jouw reisbescheiden per mail. Bij de reisbescheiden ontvang je naast de vliegtickets en vouchers ook belangrijke reisinformatie.

> Naar boven

Selfservice check-in

Je kunt ook inchecken via een check-in automaat. Hiervoor heb je jouw vliegticket en ID-kaart of paspoort nodig. Inchecken via de check-in automaat is mogelijk vanaf 2,5 uur tot uiterlijk 40 minuten voor vertrek van jouw vlucht. Je kunt voor jouw hele reisgezelschap inchecken. Er wordt dan automatisch een instapkaart geprint. Jouw ruimbagage kun je na het inchecken afgegeven bij het bagage-afgiftepunt (drop off point).

Wil je bij het inchecken gebruik maken van de check-in automaat? Dan is het noodzakelijk dat op het ticket en in de boeking alleen jouw eigen (meisjes)naam vermeld staat.

> Naar boven

Service aan boord

Op de vluchten van Transavia zijn de maaltijden en drankjes niet inbegrepen. Aan boord kun je tegen betaling een keuze maken uit diverse snacks, broodjes en dranken.

> Naar boven

Stoelreservering

Transavia

Je kunt voor vertrek een stoel reserveren voor de vlucht via de selfservice van Transavia. De kosten van de stoelreservering verschillen per vlucht en per type stoel. Vanaf wanneer je een stoel kunt reserveren is afhankelijk van het type vlucht dat je hebt geboekt:

Flexibele vlucht: je kunt vanaf 7 weken tot 30 uur voor vertrek stoelen reserveren
Niet-flexibele vlucht: direct na het boeken van jouw vakantie kun je een stoel reserveren

Een stoelreservering is niet mogelijk voor: 

  • reizigers die rolstoel gebonden en geheel immobiel zijn
  • reizigers die extra zuurstof aan boord nodig hebben
  • reizigers die een huisdier in de cabine meenemen
  • alleenreizende kinderen van 5 tot en met 11 jaar

 

easyJet

Je kunt vanaf 30 dagen voor vertrek stoelen reserveren tegen betaling. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar de website van easyJet
2. Klik op de tab 'Geen account? Zoek een boeking'
3. Vul de achternaam van de hoofdboeker in 4. Vul onder boekingsreferentie jouw PNR-nummer in (dit nummer vind je terug op de factuur achter de geboortedata van de reizigers en op jouw tickets)
5. Doorloop de stappen en voldoe direct de betaling aan easyJet. Let op: het is alleen mogelijk om met creditcard te betalen.

Eurowings

Het is direct na het maken van jouw boeking mogelijk om stoelen te reserveren tegen betaling. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar de website van Eurowings.
2. Ga naar 'Met boekingscode' en vul jouw PNR-nummer en achternaam in. Jouw PNR-nummer staat vermeld op de factuur achter de geboortedata van de reizigers en op de tickets
3. Klik op boeking bewerken
4. Klik op 'Zitplaats bijboeken' en doorloop de stappen
5. Voldoe direct de betaling aan Eurowings. Je ontvangt vanuit Eurowings een bevestiging per mail.

De stoelreservering wordt door Eurowings verzorgd. Sunweb heeft hier geen invloed op.

Vueling

Het is direct na het maken van jouw boeking mogelijk om stoelen te reserveren tegen betaling. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar de website van Vueling
2. Klik op 'Je reservering' en kies voor 'Vertrekplaats/Bestemming'. Vul hier jouw PNR-nummer in, de plaats van vertrek en jouw vertrekdatum
3. Klik op 'Kies nu een stoel'
4. Kies de gewenste stoel(en) en doorloop de stappen
5. Voldoe direct de betaling aan Vueling. Je ontvangt vanuit Vueling een bevestiging per mail. Let op: je kunt alleen met creditcard betalen.

De stoelreservering wordt door Vueling verzorgd. Sunweb heeft hier geen invloed op.

Online inchecken

Transavia

Voor de meeste Transavia vluchten kun je vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek van jouw vlucht online inchecken. Internet check-in is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen en mindervalide reizigers. Gezinnen die reizen met een baby onder de 2 jaar kunnen wel online inchecken. Transavia zoekt de meest geschikte stoelen voor jouw reisgezelschap uit. Helaas kun je daardoor de gereserveerde stoelen niet meer wijzigen. Je hebt hierbij helaas niet de garantie dat jullie allemaal bij elkaar zitten.

1. Ga naar de Selfservice van Transavia
2. Vul jouw PNR nummer, de achternaam van de hoofdboeker en de vertrekdatum in
3. Kies in de selfservice voor online inchecken
4. Check jezelf en jouw eventuele reisgenoten in
5. Je ontvangt de boardingpas(sen). Bewaar deze goed

easyJet

Online inchecken is verplicht voor vluchten met easyJet. Je kunt vanaf 30 dagen tot 2 uur voor vertrek online inchecken (voor zowel de heen- als terugvlucht). Dit doe je in de volgende stappen:

1. Ga naar de website van easyJet
2. Klik op de tab ‘Geen account? Zoek een boeking’
3. Vul de achternaam van de hoofdboeker in conform paspoort
4. Vul onder boekingsreferentie jouw PNR-nummer in 
5. Vink het vakje aan ter bevestiging dat je toestemming hebt om medepassagiers op jouw boeking in te checken of dat je de enige passagier bent
6. Klik op ‘inloggen’
7. Vul indien nodig de ontbrekende passagiersgegevens in en check vervolgens online in

Eurowings

Online inchecken is verplicht bij Eurowings. Doe je dit niet, dan dien je op de luchthaven een toeslag te betalen van €15 per persoon. Je kunt vanaf 72 uur tot 3 uur voor vertrek online inchecken.

1. Ga naar de website van Eurowings.
2. Kies voor 'Met boekingscode' en vul jouw PNR-nummer en achternaam in. Jouw PNR-nummer staat vermeld op de factuur achter de geboortedata van de reizigers en op de tickets
3. Klik op boeking beheren
4. Controleer namen en bagage voordat je online incheckt
5. Kies jouw stoel (wanneer nog niet gedaan) en vul jouw contactgegevens in
6. Kies voor doorgaan naar betaling
7. Check jezelf en jouw eventuele reisgenoten in
8. Print de boardingpassen uit

De internet check-in wordt door Eurowings verzorgd. Sunweb heeft hier geen invloed op.

Vueling

Het is vanaf 7 dagen tot 1 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken.

1. Ga naar de website van Vueling
2. Klik op 'Online inchecken' en kies voor 'Vertrekplaats/Bestemming. Vul hier jouw PNR-nummer in, de plaats van vertrek en jouw vertrekdatum
3. Controleer namen en bagage voordat je online incheckt
4. Kies jouw stoel (wanneer nog niet gedaan) en vul jouw contactgegevens in
5. Check jezelf en jouw eventuele reisgenoten in
6. Je ontvangt de boardingpas(sen). Bewaar deze goed

Transfer

Wanneer je bij Sunweb een vlucht en accommodatie boekt, heb je de mogelijkheid om een transfer tegen kosten bij te boeken. De transfer is niet standaard inbegrepen. 

Maak je gebruik van onze transfer? Er wordt geprobeerd om op de luchthaven een maximale wachttijd van 60 minuten na te streven, voordat de transfer naar de desbetreffende plaatst vertrekt. Voor vluchten naar Frankrijk is dit maximaal 90 minuten. 

Wij streven ernaar om al onze gasten direct bij de accommodatie af te zetten. Dit zodat je nauwelijks hoeft te lopen met jouw bagage. Alleen in situaties dat plaatselijke omstandigheden of bepalingen dit onmogelijk maken, wordt je op een uitstapplaats zo dicht mogelijk bij jouw accommodatie afgezet. De resterende afstand kun je dan te voet of per taxi afleggen. Eventuele kosten zijn voor jouw eigen rekening.

Uit service overwegingen behoudt Sunweb zich het recht voor mobiele telefoonnummers te delen met transfer aanbieders. Op deze manier kan Sunweb je tijdig informeren over de juiste vertrektijden.

LET OP: Een baby moet altijd worden opgegeven in het boekingsproces. Echter, in sommige gevallen is de optie voor het boeken van de transfer (in stap 2) niet altijd beschikbaar voor baby's. Als je reist met een baby die niet in het boekingsproces wordt vermeld, kun je ons mailen na het maken van de boeking. Wij zullen de transfer voor de baby toevoegen. Ons e-mailadres is info@sunweb.nl

Als je verwacht laat aan te komen op jouw bestemming, is het belangrijk dat je jouw accommodatie hiervan op de hoogte stelt. In de reisdocumenten kun je de openingstijden van de receptie terugvinden en informatie over hoe te handelen bij een verwachte aankomst na sluitingstijd van de receptie.

> Naar boven

Vertragingen

Het komt soms voor dat vliegtuigen door omstandigheden vertragingen oplopen. Voor de eventuele extra kosten die hierdoor ontstaan, hanteert Sunweb de ANVR-voorwaarden. Sunweb is niet aansprakelijk voor de eventuele extra kosten die als gevolg hiervan ontstaan. Ook niet voor de gevolgen hiervan op het gebied van gemiste vakantie-uren en te late thuiskomst waardoor aanvullend openbaar vervoer niet meer mogelijk is of noodgedwongen een vrije dag moet worden opgenomen.

Sinds februari 2005 is ook de EU-regelgeving met betrekking tot Denied Boarding Compensation van toepassing. Deze regelgeving omvat bepalingen over vergoedingen voor geannuleerde vluchten, overboekingen op de vlucht, kwijtgeraakte en beschadigde bagage en langdurige vertragingen. Meer informatie hierover vind je op deze website.

> Naar boven

Vliegen tijdens de zwangerschap

Bij een zwangerschap zonder enige complicaties mag je vliegen tot 36 weken zonder een verklaring van jouw behandelend arts. Vanaf 36 weken zwangerschap is vliegen niet meer toegestaan.

Bij een zwangerschap van een meerling mag je vliegen tot 34 weken zonder een verklaring van jouw behandelend arts. Vanaf 34 weken zwangerschap is vliegen niet meer toegestaan.

Bij een zwangerschap met complicaties is het altijd verplicht dat je in het bezit bent van een verklaring van jouw behandelend arts in het Nederlands of Engels. Een medische verklaring mag maximaal 7 dagen voor vertrek van jouw heenreis uitgegeven zijn.

> Naar boven

Vloeistoffen in de handbagage

Vloeistoffen en gels kunnen alleen in jouw handbagage mee onder de volgende voorwaarden

  • Vloeistoffen en gels zitten in verpakkingen van maximaal 100 ml.
  • Verpakte vloeistoffen en gels zitten in 1 doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje van maximaal 1 liter.
  • Elke reiziger reist met maximaal 1 plastic 1-literzakje.
  • Medicijnen en babyvoeding die nodig zijn tijdens de vlucht zijn toegestaan.

Het is belangrijk dat je bij de handbagagecontrole het plastic zakje met de vloeistoffen en gels apart aanbiedt. Op Schiphol Airport is dit niet meer nodig en kun jij jouw vloeistoffen in jouw handbagage laten.

> Naar boven

Vluchttijden

De tijden van onze vluchten kunnen ingedeeld worden van ’s ochtends heel vroeg tot ’s avonds heel laat. Het is mogelijk dat je op de dag van aankomst laat arriveert, terwijl je op de dag van vertrek al weer vroeg vertrekt. Sunweb kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Houd er ook rekening mee dat vluchtgegevens altijd onder voorbehoud van wijzigingen zijn. Het kan voorkomen dat er kort voor jouw vertrek of zelfs tijdens jouw vakantie nog wijzigingen zijn in het vluchtschema. Ook hier kan Sunweb niet aansprakelijk voor worden gesteld. Tijdens het maken van een boeking kun je soms een keuze maken uit verschillende vluchttijden. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb doet er alles aan om de gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen. Helaas kunnen wij dit nooit 100% garanderen.

Wanneer jouw voorlopige vluchttijden bekend zijn, kun je deze terugvinden in Mijn Sunweb.

> Naar boven