Wintersportplaats met allure

Wintersport Olympiaregion Seefeld

Het skigebied: Olympiaregion Seefeld

terug

Pistes

2km

13km

22km

0km

37km Totaal

Liften

Treinen 1
Cabine 2
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 25

Hoogte

2065m
1230m

Gletsjer

geen

Loipe

297km

Funpark

1

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
4,3%
Stel t/m 30 jaar
22,9%
Stel ouder dan 30 jaar
37,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10%
Groepen vrienden
15,7%
Overige groepen
2,9%
Tip
Tip

Winterpret bij uitstek! Seefeld biedt alle liefhebbers van schaatsen en ijsstokschieten veelzijdige mogelijkheden op natuur- en kunstijsbanen die direct naast het Olympia-en congrescentrum liggen. Hier kun je schaatsen huren, lessen volgen en natuurlijk genieten van prachtige ijsvlaktes en een waanzinnig decor. Floor, Vakantieredactie Winter

Wintersport Olympiaregion Seefeld

Het zonnig gelegen skigebied van Seefeld heeft drie verschillende gedeeltes; de Geigenbühel, direct in het centrum, voor de beginners, de Rosshütte en de Geschwandtkopf voor de gevorderde skiër.

Voor langlaufers zijn Seefeld en Leutasch een waar paradijs. De regio biedt maar liefst 297 kilometer aan loipes die vaak door de bossen lopen. Er wordt aan alles gedacht. Zo zijn er geprepareerde klassieke en skate loipes, nachtloipes, hondenloipes en er is ruimte om met de slee te langlaufen.

Bij de Rosshütte kan er gestunt worden in de halfpipe en is er een rodelbaan. Ook wandelaars zijn in de Olympiaregion Seefeld op hun plek. Met maar liefst 142 kilometer aan geruimde wandelroutes valt het nog niet mee om een keuze te maken uit dit mooie aanbod. Naast skiën, snowboarden en genieten van de omgeving tijdens het wandelen en langlaufen zijn er veel andere activiteiten te ondernemen zoals curling en snowraften. Op diverse plekken in het gebied kun je gratis gebruikmaken van Wi-Fi om gemakkelijk contact te houden met het thuisfront. Voor actueel nieuws, weerberichten, piste- en loipekaarten en nog veel meer is er de gratis te downloaden iSeefeld-app.

In het gebied zorgen een aantal sneeuwkanonnen voor een goede sneeuwzekerheid. Seefeld is hierdoor de ideale plek voor een allround wintervakantie. Met de Happy Ski Card kun je terecht in de liften van de Bergbahnen Rosshütte, Geschwandtkopflifte, Geigenbühel en Birkenlifte Seefeld.

Kaart Olympiaregion Seefeld

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52264 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52264 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52264 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

15 Andere accommodaties Olympiaregion Seefeld

Bekijk alle accommodaties in Olympiaregion Seefeld

In Olympiaregion Seefeld liggen 2 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]