Mondaine plaatsen & zonnige pistes

Wintersport Obergurgl-Hochgurgl

Het skigebied: Obergurgl-Hochgurgl

terug

Pistes

20km

55km

35km

0km

110km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 8
Sleeplift 9

Hoogte

3082m
1793m

Gletsjer

1

Loipe

12km

Funpark

1

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
55,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
22,2%
Tip
Tip

First line Obergurgl: Elke donderdag krijgt een groep wintersporters de mogelijkheid om als eersten hun sporen in de sneeuw achter te laten. Om 8 uur mag de groep samen met een lokale gids met de 1e lift mee naar boven. In alle rust kun je dan genieten van 2 prachtige afdalingen om vervolgens in de Hohe Mut Alm te genieten van een welverdiend ontbijt! Floor, Vakantieredactie Winter

Wintersport Obergurgl-Hochgurgl

Obergurgl en Hochgurgl vormen samen het hoogst gelegen skigebied van heel Oostenrijk. Zowel Obergurgl als Hochgurgl heeft circa 57 kilometer aan pistes. De mooie afdaling van Hochgurgl naar Obergurgl is 6 kilometer lang en daalt maar liefst 1220 meter!

Net buiten Obergurgl vertrekt de Festkogelbahn, een zespersoonsgondel en in het dorp zelf vindt u de Rosskar-stoeltjeslift. De aansluitende Plattachbahn brengt u verder over de magische 3000-meter-grens naar de top van de Festkogel op 3035 meter. Vanuit Hochgurgl vertrekt onder andere de stoeltjeslift naar de hoogste bestemming: de Wurmkogl waar, op een hoogte van 3080 meter het nieuwe uitzichtplatform 'Top Mountain Star' met panoramabar een spectaculair uitzicht biedt op de Ötztaler Alpen.

Een geweldig, sneeuwzeker skigebied voor beginners, gevorderden en zeker voor families. De veelzijdige, brede pistes met veel zon en de liften zonder wachttijden zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Voor snowboarders zijn meerdere funparken aangelegd en voor echte waaghalzen is er de Hohe Mut, de wildste buckelpiste van Oostenrijk. Voor langlaufen is het skigebied iets minder geschikt, maar toch hebben beide plaatsen een eenvoudige loipe. Aan de wandelaars is wel gedacht, want door het mooie berkenbos kun je heerlijk wandelen van Obergurgl naar Hochgurgl (en weer terug uiteraard!).

Kaart Obergurgl-Hochgurgl

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52238 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52238 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52238 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

3 Andere accommodaties Obergurgl-Hochgurgl

Bekijk alle accommodaties in Obergurgl-Hochgurgl

In Obergurgl-Hochgurgl ligt 1 dorp

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]