Prachtig onontdekt, sneeuwzeker skigebied

Wintersport Bardonecchia

Het skigebied: Bardonecchia

terug

Pistes

4km

44km

52km

0km

100km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 9
Sleeplift 13

Hoogte

2800m
1315m

Gletsjer

geen

Loipe

30km

Funpark

1

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
7,1%
Stel ouder dan 30 jaar
35,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
50%
Groepen vrienden
7,1%
Overige groepen
0%

Wintersport Bardonecchia

Net over de grens van Frankrijk en Italië vind je het nog relatief onbekende skigebied Bardonecchia. Het skigebied is zeker de moeite waard om jouw wintersportvakantie door te brengen, want zo heeft dit sneeuwzekere gebied ongeveer 100km aan pistes en is het voor zowel de beginneling als de gevorderde skiër goed vertoeven.

Bardonecchia bestaat uit vier verschillende skigebieden waarvan Campo Smith, Les Arnauds en Melezet met elkaar verbonden zijn aan de ene kant van Bardonecchia en Jafferau aan de andere kant van het gebied. Aan de kant van Jaffreau zal je als gevorderde skiër meer uitdaging hebben, hier vind je namelijk iets moeilijkere pistes. Daarnaast is er ook zeker aan de snowboardfanaten gedacht. Er is namelijk een groot snowpark aanwezig met maar liefst 3,5 km aan pistes voor de freestylers met onder andere een half pipe, boxes, rails en kickers. In 2006 was dit snowpark onderdeel van de Olympische Spelen, hier zul je je dus prima vermaken.

Na een dag op de ski’s of op het snowboard geniet je van een heerlijke maaltijd en drankje op één van de terrassen op de piste. Italië heeft namelijk heerlijk eten en drinken van goede kwaliteit en zeker niet duur.

Kaart Bardonecchia

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=183122 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=183122 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=183122 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

0 Andere accommodaties Bardonecchia

Bekijk alle accommodaties in Bardonecchia

In Bardonecchia ligt 1 dorp

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]