Wintersport Saint-Lary-Soulan

Het skigebied: Saint-Lary-Soulan

terug

Pistes

18km

23km

46km

12km

99km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 3
Stoeltjeslift 10
Sleeplift 16

Hoogte

2450m
1680m

Gletsjer

geen

Loipe

111km

Funpark

1

Wintersport Saint-Lary-Soulan

Het skigebied van Saint-Lary-Soulan is uitgestrekt over de bergtoppen van de Pyreneeën. Het is uitermate goed geschikt voor gezinnen en dus zijn er veel pistes voor kinderen en andere beginners. De pistes zijn lekker breed, waardoor het goed bochtjes oefenen is. Maar wees niet bang als je wat meer gevorderd bent. Ook jij vermaakt je hier uitstekend. Xavier en Paul-Henri de Le Rue hebben hun roots liggen in dit skigebied. Dat zegt voor de kenners genoeg. Als de condities goed zijn is het echt geweldig knallen in dit gebied.

Het authentieke dorpje Saint-Lary-Village ligt op 830 meter hoogte, maar speciaal voor de wintersport zijn de dorpen hoger op de berg gebouwd. Het gebied is met een hoogte van 2450 meter sneeuwzeker midden in het seizoen. Op de piste vind je verschillende leuke eettentjes waar je een heerlijke en voedzame maaltijd kunt nuttigen.

Kaart Saint-Lary-Soulan

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=26261 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=26261 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=26261 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

1 Andere accommodaties Saint-Lary-Soulan

Bekijk alle accommodaties in Saint-Lary-Soulan

In Saint-Lary-Soulan liggen 2 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]