Mooie panorama's in een witte wonderwereld

Wintersport Les Sybelles

Het skigebied: Les Sybelles

terug

Pistes

19km

191km

71km

29km

310km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 36

Hoogte

2620m
1100m

Gletsjer

geen

Loipe

33km

Funpark

1

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
0,4%
Stel t/m 30 jaar
14,8%
Stel ouder dan 30 jaar
19,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,4%
Groepen vrienden
29,4%
Overige groepen
22,3%

Wintersport Les Sybelles

Het uitgestrekte skigebied Les Sybelles wint bij de Nederlandse wintersporter steeds meer aan populariteit. Gezien de uitstekende mogelijkheden die dit gebied met zijn 310 kilometer aan pistes biedt, is dit zeer terecht. Hoewel Sybelles een skigebied van formaat is, doet het op veel plekken niet zo aan en heeft het haar oude charme nog weten te behouden. Ook de prijzen liggen hier nog niet overal sky high, dus het is veel voor weinig in Les Sybelles.

Het skigebied bestaat uit de dorpen Le Corbier, La Toussuire, St. Sorlin d'Arves, St. Jean d'Arves, Les Bottières en St. Colomban des Villards, met elk hun eigen karakter. Het skigebied blinkt uit in rode pistes, maar ook voor de beginnende wintersporter is er hier genoeg te doen. Voor de liefhebbers zijn er ook volop off-piste mogelijkheden. De meest uitdagende afdalingen zijn te vinden in het gebied van St. Sorlin d'Arves. Snowboarders kunnen terecht in de snowparken in Le Corbier en La Toussuire.

Voor een lekkere lunch of een gezellig drankje kun je terecht in het pisterestaurant Le Barock, wat zich direct aan de pistes van St. Sorlin bevindt. Het heeft een mooi zonnig terras en met een Nederlandse eigenaar is gezelligheid hier gegarandeerd!

Kaart Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52337 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

44 Andere accommodaties Les Sybelles

Bekijk alle accommodaties in Les Sybelles

In Les Sybelles liggen 5 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]