zaterdag 1 december, 8 dagen, 5 personen incl. skipas, Halfpension

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg details beste prijs
 Toon details beste prijs

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 108 beoordelingen voor Hotel Le Sherpa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,2
Kamer
7,5
Maaltijden
7,7
Vakantie algemeen
8,0
Overige faciliteiten
7,4
Prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,2
Schoonmaak
8,9
Personeel
8,6
  1. Door:
    Marianne Helmstrijd
    Periode:
    april 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fantastich gezellig hotel met goede/lieve bediening. Niets is teveel. Na de verbouwing voor iedere kamer een mooie locker voor de ski-spullen. Mooi nieuw terras met in de tafels een kleine gezellig haardvuur. Menukaart is zeer goed en gevarieerd. Met de nieuwe kok is het smullen geblazen. Ik zou dan ook andere aanraden om hier eens naar toe te gaan. Tot volgend jaar weer.
  2. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2018
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    6,1
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Het hotel ligt top! Lekker skischoen verwarmer en het ontbijt is prima. Het avond eten is oké maar niet bijzonder. Het is beslist geen familiehotel, de kamers aan de voorkant liggen aan het terras waar zeker tot 23:00 flink wordt gedronken. Dit is natuurlijk prima maar niet met kinderen. Tevens is er geen WIFI ze geven aan van wel maar deze is dermate slecht daar kan je niks mee.
  3. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
  4. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2018
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Kom er al 18 jaar ik vind het perfect
  5. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2018
    Gezelschap:
    Stel
    6,7
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Eenvoudig hotel, maar wel gezellig! Erg dicht bij de piste. All inclusive verdient die term niet. Slechts (zeer) eenvoudige drankjes. Bij slecht weer en niet kunnen skieën ben je nog erg duur uit., want de ‘all inclusive’ gaat pas in om 16.00 uur
  6. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  7. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    5,3
    Kamer
    5,0
    Ligging
    4,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Te weinig personeel Zeer gehorige kamers In het centrum waar de sneeuw schuiver al om 7:00uur 's ochtends begint met herrie maken
  8. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Het management van Hotel Le Sherpa is vernieuwd en de algemene indruk is vergeleken met enkele jaren geleden verbeterd. Een verbetering is bijvoorbeeld de skibewaarplaats. Ook zijn de kamers gerenoveerd. Er zijn wel verbeterpunten, zoals de kwaliteit van de avondmaaltijden.Ook dient het management alerter te zijn op het onderhoud van de toiletten in tijden van drukke klandizie en op de verlichting (vele lampjes in de kroonluchters ware defect. De verzorging van de kamers was goed. De kamers zijn wel klein en daardoor ongezellig, bijvoorbeeld je kunt uitsluitend tv kijken als je op bed zit, er is geen bureau en er zijn geen gemakkelijke stoelen om op de kamer een boek te lezen.
  9. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2018
    Gezelschap:
    Stel
    6,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Na vele ervaringen (Sunweb en wintersport) moeten wij helaas melden, dat dit een matig Hotel is. Alles verliep chaotisch, dit zijn we niet gewend. De geboekte half-pension is matig. In de keuken, staat culinair gezien, een `Knorr Kok `. Dat wil zeggen dat alles uit pakjes komt en de kwaliteit is matig, kortom geen culinair vakmanschap. Kamers zijn eenvoudig maar goed en schoon. Personeel is vriendelijk en bereidwillig. Op het terras is het gezellig en er heerst een ontspannende `Hollandse ` sfeer . `Kwaliteit kost geld , geen kwaliteit kost meer `
  10. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  11. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Ontvangst en uitleg bij aankomst duidelijk en prima. Personeel vriendelijk vooral degene die het ontbijt regelde(heel adequaat en attent) . Schoonmaak kamer zeer beperkt/globaal. Restaurant en bar vaak te koud doordat de schuifdeur naar het terras niet automatisch sluit. Veel terrasgasten sluiten de deur niet. Personeel let hier wel op. Het duurt 's middags vaak een half uur voordat je je eerste drankje krijgt vanaf het moment dat je er zit. Voordat er iemand komt en ook als je je bestelling hebt geplaatst duurt het nog geruime tijd. De vin chaude is vaak niet warm. Zit je er eenmaal dan loopt het met de volgende bestellingen vlotter. Het avondeten is prima verloopt ook vlot qua bediening, maar de soep kan echt warmer.
  12. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  13. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,1
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    3,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Kamers en badkamer sterk verouderd, kan eigenlijk niet meer in deze tijd, maar wel schoon. Eten redelijk goed, zeker gezien de prijs Personeel, de meeste erg vriendelijk en behulpzaam Ski-lockers moeilijk bereikbaar, alleen buitenom via gladde be-ijsde ramp Terras wel erg sfeervol en mooi gemaakt met goede terrasverwarming, daar is niet op bezuinigd. Zou mooi zijn als de rest van het hotel op zelfde manier ge-upgrade wordt.
  14. Door:
    geraldine
    Periode:
    februari 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Leuk hotel met leuk en vriendelijk personeel. De ligging is echt super met super gezellig terras.
  15. Door:
    Familie Lodewijk
    Periode:
    februari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    5,7
    Kamer
    5,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    In deze week 2 ochtenden geen centrale verwarming, waarvan 1 x ook geen douche mogelijkheden. In de eetzaal veel te weinig ruimte voor tafels en stoelen, je zit met je rugleuningen tegen elkaar aan op sommige plaatsen. Het is een studentenhotel.
  16. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima plek voor een leuke, gezellige vakantie!
  17. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Positief!
  18. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  19. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel. Nette bedden, douch en bad ok. Goed eten. Gezellige bar en ook buiten erg gezellig met het vuurtje. We hebben ons prima vermaakt.
  20. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    6,7
    Kamer
    1,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Jaren geleden een aantal maal bij le Sherpa geweest en altijd perfect. Nu logeerden wij in kamer 8. Dat is boven het terras waar inmiddels een paar grote geluidsboxen hangen en de nieuwe cocktailbar gevestigd is. M.a.w. veel overlast van muziek en herrie, terwijl je wil uitrusten van een intensieve skidag. Na 23.00 is de muziek stil maar de personen blijven nog hangen met veel gelach en gepraat.
  21. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wederom een heerlijk verblijf gehad in Hotel Le Sherpa. Een aantal jaren geleden waren we hier ook al 2 jaar achter elkaar geweest en toen was het ook al TOP. Dit jaar was het nog veel beter daar de accommodatie nog verder was aangepakt, met onder meer een nieuwe bar en een gezellige aankleding op het terras met tafel heaters, waardoor je lekker lang buiten kon blijven zitten ondanks dat het januari was. Dit jaar waren we met 6 vrienden en hebben ter plaatse all inclusieve er bij gekozen en dat was een goed plan, bij terugkomst krijg je dan als extra een vijfuurs snack en uiteraard hoef je verder v.w.b. de drank nergens meer naar om te kijken. Verder hebben we genoten van het top team wat daar werkte in de bediening maar ook in de keuken. Top gasten waren het deze jonge lui en kwamen gezellig bij ons staan wanneer ze vrij waren. Verder 1 negatief ding en dat was de temperatuur van de Cappuccino, maar de smaak was OK. Wij hebben het er met zijn zessen prima gehad en willen het hele team van Hotel Le Sherpa hiervoor nogmaals heel erg bedanken.
  22. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  23. Door:
    Ronald en Karine
    Periode:
    januari 2018
    Gezelschap:
    Anders
    8,2
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Schoonmaak
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima vakantie gehad in Le Sherpa. We hadden de all inclusive gekozen en deze was echt prima. Eten kon je kiezen uit 2 gerechten, dus er was alijd wel wat voor je bij. Met de vuurtafels buiten gaf het hotel echt een super gezellige indruk.
  24. Door:
    Anoniem
    Periode:
    december 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Fijne en knusse kamers. Vriendelijk personeel. Geweldige ligging. Verwarmde kluisjes voor snowboards en schoenen waren top! Prima ontbijt. Diner was een aantal dagen (met buffet en raclette) erg goed, rest van de dagen vrij slecht. Sausjes en soepen smaakten erg kant-en-klaar uit blik/pak/pot en er miste regelmatig groenten bij de gerechten. `S nachts vrij rumoerig door centrum-ligging.
  25. Door:
    Anoniem
    Periode:
    december 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Prima hotel dichtbij skiliften. Kamer met ligbad (heerlijk na een dag op de latten) heerlijk buiten op het terras kunnen zitten, in het midden van de buitentafels zat een vuurtje, dus ook buiten op het terras lekker warm.
  26. Door:
    Anoniem
    Periode:
    december 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heel vriendelijk en enthousiast team waardoor het verblijf in Le Sherpa erg prettig was.
  27. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Leuk hotel, perfecte ligging dichtbij de lift en in het centrum van L2A.
  28. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Als wij zouden schrijven hoe goed, vertrouwd en fijn wij het in Le Sherpa al meer dan 10 jaar opvolgend hebben, dan bestaat de kans dat wij er op de dagen die wij er zelf graag weer willen zijn geen plaats meer is IN ONZE FAVORIETE KAMER(S)? Liefs naar L'equipe Le Sherpa, verheugen ons nu al op volgend jaar weer! DANK FAM.VAN LEEUWEN, TOPPERS ZIJN JULLIE ALLEMAAL.
  29. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goede bediening en fantastische ligging. Zowel het ontvangst als het verblijf is hier fantastisch. Wij zijn veel geholpen door Rick. Hij is erg gastvrij en zorgt met het team echt voor een vakantiegevoel. De ligging is lekker dicht bij de gondel en na het wintersporten kan je nog lekker even op het terras nagenieten (ook in het donker). Het eten is goed en het is zeker mogelijk om te apresskiën. De kamer is eenvoudig, maar heeft alles. Wij waren blij met onze kamer. Al met al een paar hele leuke dagen hier gehad.
  30. Door:
    Annie
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    -
  31. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Anders
    9,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goed hotel, dicht bij lift in cetrum. Eten goed, geen op of aanmerkingen
  32. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Perfect gelegen hotel, nabij de grote gondel lift waarbij je direct op de mooie pistes komt. Goede service en prettige staff. Elke dag een super ontbijt en een prima verzorgde avondmaaltijd. De kamers waren basic en netjes. De reden dat een 6 is gegeven voor faciliteiten is omdat ik bij de meeste wintersport accommodaties wel een mogelijkheid tot sauna gebruik en evt jacuzzi gewend ben. Dit zou het hotel nog verder upgraden!
  33. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel met goede ligging. De ruimte waar het ontbijt en diner werd geserveerd was erg vol. de bediening was leuk en vriendelijk. Buiten op het terras waren leuke haardjes die de fijne sfeer versterkte. We kunnen dit verblijfsadres zeker aanbevelen.
  34. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prettig hotel, gewoon alsof je thuiskomt. Geen poespas. Weer genoten, zoals altijd
  35. Door:
    Hans en Rina Diepeveen
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel, goed eten en altijd weer gasvrije ontvangst en tijd voor een praatje. Hotel lekker ook dicht bij de gondel.
  36. Door:
    Pascal
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Eenvoudig hotel met een vriendelijke bediening en een goede ligging t.o.v. de skiliften. Er zijn geen skilockers of skischoen warmers.
  37. Door:
    De vier "dames"
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,2
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Schoonmaak
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heel gezellig hotel met leuke bar en super terras met vuurtafels waardoor je ook 's avonds nog lekker buiten kunt zitten. Klein stukje lopen naar de gondel. Skigebied is groot maar wel overzichtelijk. Wij zijn nu 3 keer geweest en het ligt in de planning om in 2018 weer te gaan. Kortom een aanrader!
  38. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Anders
    9,5
    Ligging
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  39. Door:
    JG
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Plezierig hotel vlakbij de hoofdlift (jandri). Inmiddels onze tweede keer, we komen graag terug.
  40. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    prima ontspannen verblijf. personeel was op zijn taak berekend. barbestellingen wat traag.
  41. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Vriendelijk en behulpzaam
  42. Door:
    D&I
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een super hotel met ontzettend aardig personeel die altijd voor je klaar staan.
  43. Door:
    Maríëtte
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Tweede keer in le Sherpa, met een tussenpauze van 5 jaar. Top gehad. Paul en zijn team zijn superrrr gastvrij en gezellig. Goed eten. Prima ontbijt. Ligging is lekker dichtbij de piste en centraal in het dorp. Leuk terras met gezellige sta-tafels met vuurkorfjes waardoor je lekker lang buiten kunt apres skien.
  44. Door:
    Eefje
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wat heerlijk om na een nachtelijke busreis met een kopje thee ontvangen te worden.
  45. Door:
    Pascaline & Anton
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Tweede keer skivakantie geboekt bij LE SHERPA! Ligging: Bijna aan de piste - terras op het zuid met vuurtafels:-) Eten:gevarieerde, goed en genoeg Kamer: basic maar alles werkt, is schoon, er is wel gratis TV + Wifi in de kamers en een geweldig douche met een heel goed waterstraal! Service: Goed,behulpzaam en gezellig (Nederlandse sprekende)personeel. Faciliteit: Heel grote ski's en snowboard-ruimte Bar: Gezellig natuurlijk - tja kan niet anders zijn he? Prijs/kwaliteit: De nieuwe optie: "All inclusief" bij Le Sherpa is voor ons zeker de beste optie om een nog leuke skivakantie te kunnen genieten.
  46. Door:
    Hans en Saskia
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Schoonmaak
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben een supervakantie gehad. Alles werkte mee. Er lag veel sneeuw en we hadden prachtig zonnig weer. Het was leuk om Marieke "onze gastvrouw" weer te zien. Het is altijd een vrolijke bedoening in Le Sherpa en niets is te veel. Echt een aanrader! Dit was voor ons de tweede keer op deze lokatie in Le Sherpa en wij voelen dat we ook nog een derde keer (of meer) gaan komen.
  47. Door:
    Anneke
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij zijn voor de 14e keer in hotel Sherpa geweest en we gaan zeker weer terug
  48. Door:
    H. Gnodde
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Top verblijf,nu voor de tweede onze vakantie hier doorgebracht. Komen er zeker weer terug.
  49. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima en gezellig hotel! Goed eten en netjes onderhouden. Leuke bar en buiten verwarmd zodat je na het skien nog even kan drinken en napraten. Top!
  50. Door:
    Buddy van Gorkom
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel met een hele aardige staf en gelegen in het middden van het dorp wat het een fantastische plek maakt om je wintersport vakantie te hebben.
  51. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heel gezellig hotel met een zeer goede ligging t.o.v. de liften. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Gezellige after-ski bar, zowel buiten als binnen.
  52. Door:
    Evelyn Heij
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mede door het hotel hebben we een fantastische vakantie gehad. Gezellige sfeer, heerlijk gegeten en aardig personeel. Top!


Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]