zaterdag 2 december, 8 dagen, 5 personen incl. skipas, Halfpension

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg details beste prijs
 Toon details beste prijs

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 73 beoordelingen voor Hotel Le Sherpa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,3
Kamer
7,7
Maaltijden
7,9
Vakantie algemeen
8,1
Overige faciliteiten
7,6
Prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
9,3
Personeel
9,0
  1. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Leuk hotel, perfecte ligging dichtbij de lift en in het centrum van L2A.
  2. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Als wij zouden schrijven hoe goed, vertrouwd en fijn wij het in Le Sherpa al meer dan 10 jaar opvolgend hebben, dan bestaat de kans dat wij er op de dagen die wij er zelf graag weer willen zijn geen plaats meer is IN ONZE FAVORIETE KAMER(S)? Liefs naar L'equipe Le Sherpa, verheugen ons nu al op volgend jaar weer! DANK FAM.VAN LEEUWEN, TOPPERS ZIJN JULLIE ALLEMAAL.
  3. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goede bediening en fantastische ligging. Zowel het ontvangst als het verblijf is hier fantastisch. Wij zijn veel geholpen door Rick. Hij is erg gastvrij en zorgt met het team echt voor een vakantiegevoel. De ligging is lekker dicht bij de gondel en na het wintersporten kan je nog lekker even op het terras nagenieten (ook in het donker). Het eten is goed en het is zeker mogelijk om te apresskiën. De kamer is eenvoudig, maar heeft alles. Wij waren blij met onze kamer. Al met al een paar hele leuke dagen hier gehad.
  4. Door:
    Annie
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    -
  5. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Anders
    9,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goed hotel, dicht bij lift in cetrum. Eten goed, geen op of aanmerkingen
  6. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Perfect gelegen hotel, nabij de grote gondel lift waarbij je direct op de mooie pistes komt. Goede service en prettige staff. Elke dag een super ontbijt en een prima verzorgde avondmaaltijd. De kamers waren basic en netjes. De reden dat een 6 is gegeven voor faciliteiten is omdat ik bij de meeste wintersport accommodaties wel een mogelijkheid tot sauna gebruik en evt jacuzzi gewend ben. Dit zou het hotel nog verder upgraden!
  7. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel met goede ligging. De ruimte waar het ontbijt en diner werd geserveerd was erg vol. de bediening was leuk en vriendelijk. Buiten op het terras waren leuke haardjes die de fijne sfeer versterkte. We kunnen dit verblijfsadres zeker aanbevelen.
  8. Door:
    Anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prettig hotel, gewoon alsof je thuiskomt. Geen poespas. Weer genoten, zoals altijd
  9. Door:
    Hans en Rina Diepeveen
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel, goed eten en altijd weer gasvrije ontvangst en tijd voor een praatje. Hotel lekker ook dicht bij de gondel.
  10. Door:
    Pascal
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Eenvoudig hotel met een vriendelijke bediening en een goede ligging t.o.v. de skiliften. Er zijn geen skilockers of skischoen warmers.
  11. Door:
    De vier "dames"
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,2
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Schoonmaak
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heel gezellig hotel met leuke bar en super terras met vuurtafels waardoor je ook 's avonds nog lekker buiten kunt zitten. Klein stukje lopen naar de gondel. Skigebied is groot maar wel overzichtelijk. Wij zijn nu 3 keer geweest en het ligt in de planning om in 2018 weer te gaan. Kortom een aanrader!
  12. Door:
    JG
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Plezierig hotel vlakbij de hoofdlift (jandri). Inmiddels onze tweede keer, we komen graag terug.
  13. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    prima ontspannen verblijf. personeel was op zijn taak berekend. barbestellingen wat traag.
  14. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Vriendelijk en behulpzaam
  15. Door:
    D&I
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een super hotel met ontzettend aardig personeel die altijd voor je klaar staan.
  16. Door:
    Maríëtte
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Tweede keer in le Sherpa, met een tussenpauze van 5 jaar. Top gehad. Paul en zijn team zijn superrrr gastvrij en gezellig. Goed eten. Prima ontbijt. Ligging is lekker dichtbij de piste en centraal in het dorp. Leuk terras met gezellige sta-tafels met vuurkorfjes waardoor je lekker lang buiten kunt apres skien.
  17. Door:
    Eefje
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wat heerlijk om na een nachtelijke busreis met een kopje thee ontvangen te worden.
  18. Door:
    Pascaline & Anton
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Tweede keer skivakantie geboekt bij LE SHERPA! Ligging: Bijna aan de piste - terras op het zuid met vuurtafels:-) Eten:gevarieerde, goed en genoeg Kamer: basic maar alles werkt, is schoon, er is wel gratis TV + Wifi in de kamers en een geweldig douche met een heel goed waterstraal! Service: Goed,behulpzaam en gezellig (Nederlandse sprekende)personeel. Faciliteit: Heel grote ski's en snowboard-ruimte Bar: Gezellig natuurlijk - tja kan niet anders zijn he? Prijs/kwaliteit: De nieuwe optie: "All inclusief" bij Le Sherpa is voor ons zeker de beste optie om een nog leuke skivakantie te kunnen genieten.
  19. Door:
    Hans en Saskia
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Schoonmaak
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben een supervakantie gehad. Alles werkte mee. Er lag veel sneeuw en we hadden prachtig zonnig weer. Het was leuk om Marieke "onze gastvrouw" weer te zien. Het is altijd een vrolijke bedoening in Le Sherpa en niets is te veel. Echt een aanrader! Dit was voor ons de tweede keer op deze lokatie in Le Sherpa en wij voelen dat we ook nog een derde keer (of meer) gaan komen.
  20. Door:
    Anneke
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij zijn voor de 14e keer in hotel Sherpa geweest en we gaan zeker weer terug
  21. Door:
    H. Gnodde
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Top verblijf,nu voor de tweede onze vakantie hier doorgebracht. Komen er zeker weer terug.
  22. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima en gezellig hotel! Goed eten en netjes onderhouden. Leuke bar en buiten verwarmd zodat je na het skien nog even kan drinken en napraten. Top!
  23. Door:
    Buddy van Gorkom
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel met een hele aardige staf en gelegen in het middden van het dorp wat het een fantastische plek maakt om je wintersport vakantie te hebben.
  24. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heel gezellig hotel met een zeer goede ligging t.o.v. de liften. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Gezellige after-ski bar, zowel buiten als binnen.
  25. Door:
    Evelyn Heij
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mede door het hotel hebben we een fantastische vakantie gehad. Gezellige sfeer, heerlijk gegeten en aardig personeel. Top!
  26. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Anders
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Leuk en gezellig familiehotel.Leuk personeel en leuke eigenaar die gezellig meewerkt en zich onder de gasten begeeft.goede ligging tov pistes
  27. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Anders
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Prijs kwaliteit was erg goed. Eten was heerlijk en het personeel erg vriendelijk en erg gezellig.
  28. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Ons verblijf in Le Sherpa was goed. De ligging dichtbij de liften en pisten is erg fijn. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas dat het eten onder de maat was. Vaak diepvrieskwaliteit.
  29. Door:
    albert ketelaers
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Was allemaal naar wens eten en bediening zeer vriendelijk en prima in orde
  30. Door:
    Wietske
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Heel gezellig hotel op de perfecte locatie, vlakbij de skilift. Heerlijk na een dagje op de piste op het terras zitten aan 1 van de vuurtafels of een drankje doen in de kleine maar gezellige bar. Leuk en enthousiast personeel. Zeker een aanrader!
  31. Door:
    Anoniem
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,8
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Schoonmaak
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Voor de 4e keer in L2A geweest. Eerst 3 maal een appartement gehuurd, maar wel meermaals bij de Sherpa wezen borrelen / eten. Deze keer besloten dat het net zo makkelijk was om gebruik te maken van alle optie's die de sherpa biedt. Goede degelijke kamer met een lekker bed en het eten was ook goed. Nu het mogelijk is om sinds winter 2016/17 via een Blauwe piste terug te komen tot +/- 300 meter van het hotel maakt af. Even lekker lunchen beneden ( prijs kwaliteit - veeeeel - beter ), en hop weer de skilift in voor nog een middag genieten. Aanrader!
  32. Door:
    Anoniem
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Top hotel goede service leuke mensen geweldige week gehad
  33. Door:
    Fam. van Boxtel
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Perfecte ligging t.o.v. de liften. Vriendelijk personeel, lekker eten, leuk terras, fijne kamers, lekkere badkamer. Leuk skigebied.
  34. Door:
    MPSW
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    9,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Gezellig personeel. Nederlandse eigenaar. Centrale ligging.
  35. Door:
    Wendy
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Eenvoudig hotel maar zeer vriendelijk personeel die graag met je mee denkt
  36. Door:
    Peter en vrienden.
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Perfecte ligging. 200 meter van de lift. Jammer van de diesellucht in het hotel(bij de receptie en richting de skikelder). Het personeel meldt dat dit probleem al een jaar bestaat.... Wat ons betreft is dit echt een punt van aandacht voor dit hotel. We zijn echter bang dat hier niets aan gedaan wordt.
  37. Door:
    Peter en vrienden.
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Perfecte ligging. 200 meter van de lift. Jammer van de diesellucht in het hotel(bij de receptie en richting de skikelder). Het personeel meldt dat dit probleem al een jaar bestaat.... Wat ons betreft is dit echt een punt van aandacht voor dit hotel. We zijn echter bang dat hier niets aan gedaan wordt.
  38. Door:
    Anoniem
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heel gezellige eigenaar en goed personeel.
  39. Door:
    Anoniem
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Jammer dat er geen zitten op de kamer is.
  40. Door:
    Irene dekker
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Uitstekend en geweldig, gezellig hotel, ligging perfect t.o. de grote gondel!
  41. Door:
    Ria
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Voor de 3e x en het was fantastisch. Paul en zijn personeel staan allemaal voor je klaar. Komen terug!!!
  42. Door:
    Stefan
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima hotel! Top personeel en ligging.
  43. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2016
    Gezelschap:
    Anders
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fantastisch geskied in de mei vakantie voor de helft van de prijs van februari. Top ligging voor dit gezellige hotel. Heerlijke Koningsdag BBQ.
  44. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2016
    Gezelschap:
    Anders
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Vanaf het moment dat je binnenkomt ben je op vakantie, alles wordt geregeld, kortom een top vakantie!
  45. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Op de heenreis hadden we voor het derde jaar aangegeven, dat we met drie stellen waren en dat we graag bij elkaar in de bus wilden zitten. Andere jaren was dat altijd geregeld, nu niet, terwijl het wel op onze reispapieren stond. Voor de terugreis hadden we aangegeven dat we bij een dubbeldekker beneden wilden zitten, ook dat stond dit bij ons zessen op de reispapieren. Echter werden we boven geplaatst, omdat beneden horeca personeel moest zitten. Daarnaast had zowel mijn vrouw als ik defecte voetsteunen, deze konden alleen in de bovenste en onderste stand staan. Na een van de chauffeurs daarvan in kennis gesteld te hebben, kwam deze kijken, drukte de steun in de onderste stand en zei tegen ons alsof we een stel onnozelen waren, dat alles in orde was. Toen ik hem liet zien, dat andere voetsteunen wel tussenstanden hadden, zei hij: "oh dan zijn ze kapot" en liet het daarbij.
  46. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prettig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima ligging
  47. Door:
    fam duijf
    Periode:
    februari 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    perfect gelegen en enorm aardige, behulpzame mensen
  48. Door:
    J.M. Ebbinge
    Periode:
    februari 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zo gezellig! En de service is prima, alles wordt gedaan om het je naar de zin te maken! Heel persoonlijke benadering alsof je bij familie aan het logeren bent. Tot volgend jaar!
  49. Door:
    Anoniem
    Periode:
    februari 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een Nederlandse vesting in Les Deux Alpes. Zeer vriendelijk Nederlands / Belgisch personeel en een top service!! Ontbijt en diner zijn prima, altijd keus uit 2 hoofdgerechten bij het diner. Ook voor lunch veel goede (goedkope) locatie. Maar ga hier niet naar toe wanneer je tussen de Fransen wilt zitten, want die verblijven niet in dit hotel.
  50. Door:
    Duco Kuijk
    Periode:
    februari 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Geweldige crew. We hadden bijna het gevoel dat we thuis kwamen. Warm en hartelijke ontvangst
  51. Door:
    H & G
    Periode:
    februari 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een gezellig en sfeervol Hotel met gemotiveerde en behulpzaam personeel niets is te veel. De kamers zijn iets wat gedateerd, anderzijds je bent de hele dag op de piste.
  52. Door:
    Nathalie
    Periode:
    februari 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,9
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Superservice in het hotel. Niks is te moeilijk. Het eten was heerlijk. Altijd keus uit 2 hoofdgerechten en een vegetarisch gerecht. De kamer is verouderd, maar ja....je slaapt er alleen maar in. Neem wel oordoppen mee, want als een van de buren snurkt, dan lig je de hele nacht wakker.....Hotel is zeker een aanrader


Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]