Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg details beste prijs
 Toon details beste prijs

Clubhotel Le Carlina - Snowfriends

Clubhotel Le Carlina is een kindvriendelijk hotel met clubformule op een mooie locatie op loopafstand van het centrum en de skipiste. Zo is alle vertier altijd dichtbij. Het hotel is laatst volledig gerenoveerd. De kamers zijn geschikt voor 4 personen, zijn modern ingericht en de comfortabele bedden bieden je een fijne nachtrust, zodat jij de volgende dag weer op en top fit bent. Na een dag op de piste kun je aanschuiven voor een geurige maaltijd. Je ski's kun je aan het eind van de dag opbergen in de skilockers. Andere extra faciliteiten zijn het heerlijke wellnesscenter, gratis wifi, de gameroom en biljarttafel, waar je jouw reisgenoten kunt uitdagen voor een potje. In Clubhotel Le Carlina beleef je een ongestoorde vakantie!

Lees verder

  • Inclusief skilessen voor jong en oud
  • Kindvriendelijk hotel
  • Gerenoveerde kamers
  • Wellnesscenter
  • Gameroom

Skipas

Bij dit pakket zit geen skipas inbegrepen. Je kunt deze wel voordelig bijboeken.
Benieuwd naar de prijzen?

Verzorging

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Het skigebied: Les Deux Alpes

Hoogte

3600m
1300m

Pistes

30km

35km

118km

46km

Liften

Treinen 2
Cabine 6
Gondel 0
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 19

Gletsjer

1

Loipe

20km

Funpark

1

Les Deux Alpes is een gevarieerd, en door de gletsjer ook een zeer sneeuwzeker skigebied. Zelfs in de zomer wordt hier volop geskied. Het is een skiparadijs voor alle type skiërs, maar vooral de freestylers en wat meer gevorderde skiërs zullen zich aangetrokken voelen tot dit gebied met in totaal 229 kilometer aan piste. Er zijn een aantal leuke off-piste afdalingen en op 2600 meter hoogte vind je het pareltje van het gebied; 2 Alpes Freestyle Land. In deze zowel bekende al beruchte zone met funparks en boardercross kun je je als freestyler helemaal uitleven. De echte cracks die houden van off-piste skiën begeven zich in La Grave; het aan Deux Alpes grenzende off-piste walhalla.


Uitbreiding offpiste gebied La Grave:
Voor wie wel houdt van een beetje poeder, is er La Grave. Er is hier 1 blauwe piste en voor de rest bestaat het enkel en alleen uit offpiste afdalingen. Vanuit Deux Alpes is er een uitbreiding op de skipas verkrijgbaar naar La Grave, waar je op vertoon van deze pas met de pistebully naartoe gebracht wordt. Wij raden dit alleen aan onder professionele begeleiding van een gids.

Lees meer over Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6123666 #!


Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]