Familievriendelijk gebied zonder wachtrijen!

Wintersport La Norma

Het skigebied: La Norma

terug

Pistes

2km

12km

51km

0km

65km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 1
Stoeltjeslift 7
Sleeplift 7

Hoogte

2750m
1350m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

geen

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
10,3%
Stel ouder dan 30 jaar
3,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
31%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
34,5%
Groepen vrienden
6,9%
Overige groepen
13,8%

Wintersport La Norma

Het skigebied van La Norma bestaat uit zo'n 65 kilometer aan gevarieerde pistes, voor zowel beginners als gevorderden. Kinderen staan centraal in La Norma. Er zijn dan ook vele voorzieningen voor de kinderen en de bestemming is uitermate geschikt voor families.

Het skigebied van La Norma is grotendeels in de bossen gelegen en is sneeuwzeker doordat de pistes zich bevinden op de noordhellingen. Ook beschikt het gebied over een groot aantal sneeuwkanonnen, waardoor de sneeuwzekerheid gegarandeerd is. Gevorderde skiërs kunnen prima terecht op de Mélezets-afdaling of de zwarte piste La Norma II. De Repose-afdaling is geschikt voor skiërs van alle niveaus en de permanente slalomafdaling zorgt voor een beetje spanning. Snowboarders kunnen zich op Les Myrtilles uitleven in het snowpark met halfpipe of in de freeridezone. Houd je meer van een wedstrijd dan kun je deelnemen aan de boardercross. Bij de Pracarrapiste ligt een freeriderzone.

Het is mogelijk om de 6- of 7-daagse skipas uit te breiden tegen een kleine toeslag naar een Eski-Mo pas. Met deze pas kun je 1 dag in een ander Eski-Mo gebied zoals bijvoorbeeld Aussois, Bonneval sur Arc, Valfréjus of Val Cenis van de pistes af. Hiermee heb je de beschikking over meer dan 300 kilometer aan pistes. Je kunt met eigen vervoer gaan of met de georganiseerde skibus vanuit La Norma. Deze bus rijdt op vaste dagen één maal per week naar ieder ander oord. Informeren en inschrijven hiervoor is mogelijk bij de VVV Maison de la Norma, uiterlijk 24 uur van te voren.

Daarnaast behoort ook skiën in Val Thorens tot de mogelijkheden. Hiervoor kun je tegen een toeslag van ca. €22,- per persoon een dagpas kopen en de sneeuwzekere pistes van Val Thorens ontdekken.

Kaart La Norma

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52334 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52334 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52334 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

7 Andere accommodaties La Norma

Bekijk alle accommodaties in La Norma

In La Norma ligt 1 dorp

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]