Activiteiten FamFun

FamFun pakket

FamFun, een onvergetelijke week waar zowel kinderen als ouders centraal staan. Een fantastische wintersportvakantie inclusief leuke activiteiten. Wat dacht je van Nederlandstalige skilessen, kinderanimatie met leuke kidsactiviteiten in familievriendelijke skigebieden.

Aanvullende informatie - Nederlandstalige ski- en snowboardlessen

FamFun voorziet vanaf de dag na aankomst (met uitzondering van zaterdag) ski– en snowboardlessen. De kinderen worden de eerste dag ingedeeld volgens leeftijd en niveau. In de voormiddag vinden de lessen plaats en in de namiddag wordt een begeleide skisafari georganiseerd. Deze skisafari is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om een halve dag gezellig met het hele gezin op de piste te staan.
Alle lessen worden gegeven door Nederlandstalige gediplomeerde monitoren en op het einde van de week is er natuurlijk een wedstrijd gevolgd door een FamFun diploma uitreiking. Ook de ouders kunnen lessen volgen op dezelfde tijdstippen als de kinderen. Deze worden door de FamFun lesgevers gegeven of in samenwerking met de lokale skischool.

FamFun XL pakket – de extra’s

Boek je één van de FamFun XL accommodaties, dan geniet je samen met je gezin van nog meer extra’s!

Gratis kinderopvang

Dagelijks van 9 uur ´s morgens tot 19 uur ´s avonds is er Nederlandstalige kinderopvang en animatie voor kinderen vanaf 4 jaar. Iedereen kan zelf kiezen wanneer de kinderen naar de kinderopvang worden gebracht. Zo kunnen de kinderen in de opvang terecht terwijl de ouders gaan skiën maar even goed tijdens de après-ski of op andere momenten van de dag. Ook voor kinderen die les volgen is er de mogelijkheid om in de namiddag naar de kinderopvang te gaan i.p.v. het begeleid skiën te volgen.
Vooral voor de kleinste bengels kan dit een leuk alternatief zijn na een vermoeiende voormiddag skiën. De kinderopvang hoeft niet op voorhand te worden gereserveerd en is een volledig gratis service.

FamFun XL animatieprogramma

Na een voldaan dagje skiën zorgt FamFun elke dag voor een après-ski met veel gratis extra’s. Muziek voor jong en oud, pannenkoeken of een cocktail, Kidibull of cava, warme chocomelk of glühwein, een fruitcocktail of een cocktail met net iets meer, …

Verder geniet je bij FamFun van live optredens, goochelshows, fakkeltochten, verkleedmomenten en nog tal van andere activiteiten. Kortom op een FamFun skivakantie zal niemand zich vervelen.

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]