Dutchweekend Saalbach

Zin in een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen?

Na twee geweldige edities van Dutchweekend Saalbach, zal in maart 2018 het mooie Oostenrijkse Saalbach voor de derde keer oranje kleuren. Dutchweekend Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en een goed feestje.

Tijdens Dutchweekend Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste, waarna vanuit de verte vanaf een uur of 12.00 al de heerlijke beats te horen zijn bij een van onze twee berglocaties. Wanneer je de dal afdaling hebt gemaakt kan je beneden in het dorp door feesten op de echte Tiroler Après-ski party. Ben je hongerig? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kan voor een heerlijk Oostenrijkse maaltijd. Krijg je echt geen genoeg van al die leuke feestjes? Dan is er nog de mogelijkheid om op verschillende plekken door te feesten tot in de vroege uurtjes.

Dutchweekend Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 21 tot zondag 25 maart 2018. Boek je je reis naar Saalbach in deze periode bij Sunweb, bestel dan in het boekingsproces jouw ticket om toegang te krijgen tot alle feesten tijdens Dutchweekend Saalbach!

Ontdek Dutchweekend Saalbach
Dutch week end - Saalbach
Dutch week end - Saalbach
Dutch week end - Saalbach
Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]