Dutchweekend Gerlos

Zin in een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen?

Dutchweekend Gerlos. Welke wintersportliefhebber heeft nog nooit van Gerlos gehoord? Gelegen in het hart van de Zillertal Arena. De goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit een event geschikt voor de echte winstersporterliefhebbers die ook graag een mooi feestje willen mee pakken..

Gerlos biedt ontzettend veel wintersportmogelijkheden zoals een snow- en funpark. Het gebied bezit ruim 140 km aan pistes voor ieders niveau. Van beginner tot gevorderd, voor iedereen geschikt. Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aansluiten bij de snowparty op de berg, hippe house hits zullen je vanzelf de wegwijzen. Afdalend kan de Tiroler Apres-Ski niet ontbreken natuurlijk. Voor de wintersporters die niet moe te krijgen zijn gaan de feesten nog door tot in de vroege uurtjes, waarbij we alleen kunnen verklappen dat een geweldige saxofonist daar niet aan mag ontbreken, zwoele sax-klanken met vette beats maken de nachten extra lang.

Dutchweekend Gerlos zal plaatsvinden van woensdag 4 tot zondag 8 april 2018. Boek je je reis naar Gerlos in deze periode bij Sunweb, bestel dan in het boekingsproces jouw ticket om toegang te krijgen tot alle feesten tijdens Dutchweekend Gerlos!

Ontdek Dutchweekend Gerlos
Dutch week end - Gerlos
Dutch week end - Gerlos
Dutch week end - Gerlos
Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]