Volledig uitgerust op bestemming komen?

Ga met onze luxe bussen op wintersport!

Wil je optimaal gebruik maken van je dagen op wintersportvakantie? Ga dan per luxe Royal Class bus naar je wintersportbestemming. Deze Royal Class bussen zijn voorzien van een bar, toilet, dvdspeler en Royal Class stoelen met voldoende beenruimte.

Maak je geen zorgen over de route, gladde wegen, sneeuwkettingen, winterbanden of een volle skikoffer op je dak. Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs brengen je graag naar Frankrijk, Oostenrijk en Italië.

Naast een breed aanbod weekreizen is Sunweb ook marktleider in het aanbod van korte vakanties naar de sneeuw in combinatie met een busreis, zoals een skiweekend. Op diverse bestemmingen bieden we de weekendski aan waarbij je 3 dagen de piste op kunt. Als je iets langer wilt, biedt Sunweb scherp geprijsde midweekski aan. Hierbij vertrek je op zaterdag in de middag/avond, kan je 6 dagen de piste op en kom je ook weer terug op zaterdag.

Tijdens de reis rijdt de Sunweb bus zo veel mogelijk in de nacht en zonder overstap richting de sneeuw. Zo kom je uitgerust aan op je wintersportbestemming en kun je direct de skipiste op!

Bekijk hieronder alle Sunweb busreizen, zodat je optimaal kunt genieten van de sneeuw, de zon en natuurlijk aprés-ski

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]