Het hele jaar sneeuwplezier

Wintersport Zell am See - Kaprun

Het skigebied: Zell am See - Kaprun

terug

Pistes

29km

55km

54km

0km

138km Totaal

Liften

Treinen 1
Cabine 12
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 18

Hoogte

3029m
753m

Gletsjer

1

Loipe

230km

Funpark

4

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
2,1%
Stel t/m 30 jaar
19,9%
Stel ouder dan 30 jaar
24,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
9,1%
Groepen vrienden
21,9%
Overige groepen
17,9%
Tip
Tip

Tijdens je wintersportvakantie in Zell am See of Kaprun mag een bezoekje aan de gletsjer niet ontbreken. De gletsjer van Kaprun is ongelooflijk mooi, biedt je prachtige pistes, een groot snowpark en bovendien heb je hier veel meer kans op goed weer als het in het dal bewolkt is. Floor, Vakantieredactie Winter

Wintersport Zell am See - Kaprun

Zell am See - Kaprun is één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk en biedt je ruim 140 kilometers aan pistes die reiken tot een hoogte van maar liefst 3029 meter. In dit gebied vind je de plaatsen Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen en Fusch.

De pistes van de Kitzsteinhorn gaan al vroeg in het seizoen open en naarmate het ‘echte’ winterseizoen begint kunje ook genieten van de pistes van de Maiskogel en de Schmittenhöhe. Door de aanwezigheid van een gletsjer en het uitgebreide aantal sneeuwkanonnen biedt het skigebied zelfs 100% sneeuwzekerheid. Het extra voordeel van de gletsjer is bovendien dat deze zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden.

Sneeuwzekere pistes, zonnige afdalingen met een prachtig uitzicht op de Schmittenhöhe en een knus familiegebied met een 7 km lange dalafdaling op de Maiskogel. Naast uitstekende ski- en snowboardmogelijkheden vinden ook wandelaars en langlaufers hier tal van loipes en routes. Om nog maar niet te spreken over de gezelligheid op- en naast de piste. Er zijn tal van berghutten en -restaurants en in de dorpen heerst een gezellige après-ski sfeer. Het skigebied Zell am See – Kaprun biedt een compleet wintersportaanbod!


Kaart Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52306 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

83 Andere accommodaties Zell am See - Kaprun

Bekijk alle accommodaties in Zell am See - Kaprun

In Zell am See - Kaprun liggen 6 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]