Mooie pistes en bruisende après-ski

Wintersport Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Het skigebied: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

terug

Pistes

20km

110km

140km

0km

270km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 19
Gondel 0
Stoeltjeslift 19
Sleeplift 18

Hoogte

2200m
840m

Gletsjer

geen

Loipe

10km

Funpark

3

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
2,5%
Stel t/m 30 jaar
12,1%
Stel ouder dan 30 jaar
21,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,6%
Groepen vrienden
32,9%
Overige groepen
18,1%
Tip
Tip

Geen wachttijden bij de liften in Leogang meer! Na een periode van 7 jaar plannen, is eindelijk zover en heeft Leogang dit winterseizoen een nieuwe 10-persoons gondel - de Leoganger Steinbergbahn. Deze nieuwe gondel brengt je snel naar de top van de Asitz en heeft een totale lengte van 3,8 km en een capaciteit van 2500 personen, per uur. Floor, Vakantieredactie Winter

Wintersport Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Er zijn weinig skigebieden die zo populair zijn bij Nederlandse wintersporters als het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. En dat heeft natuurlijk een reden: Het skigebied is gevarieerd, de dorpen heel gezellig en de après-ski van een fantastisch niveau. Dit geliefde skigebied biedt je veel toegankelijke en fijne afdalingen. Doordat de twee hoofddorpen Saalbach en Hinterglemm middenin het skigebied liggen en vrijwel alle pistes op de twee flanken te vinden zijn kan je diverse mooie tochten rondom de dorpen maken.

Het Skicircus blijft een gebied in ontwikkeling. Elk jaar komen er weer nieuwe liften of pistes bij. Vanaf seizoen 2015/2016 is er de verbinding met Fieberbrunn bijgekomen! De nieuwe TirolS gondel, die het dalstation van de Reckmoos Süd in Fieberbrunn met de Reiterkogel verbindt, geeft snel toegang tot het skigebied van Fieberbrunn. Als verblijfplaats is Fieberbrunn dan ook een voordelig alternatief voor het drukke Saalbach en Hinterglemm en ook nog eens ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Dit veelzijdige en gezellige skigebied met in totaal 270 kilometer aan goed geprepareerde pistes en 70 moderne kabelbanen en liften is een van de meest gevarieerde skigebieden in Oostenrijk. Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is de hotspot in de Oostenrijkse Alpen. Of het nu gaat skiën, snowboarden, rodelen, winter wandelen of langlaufen zijn, alles is mogelijk in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. En als er ergens après-ski onlosmakelijk met wintersport is verbonden, dan is het wel in dit skibied. De après-ski start hier vaak al op de piste. Sterker nog, voor veel wintersporters is het afsluiten van de lunch in een van de vele berghutten een goede reden om de eerste schnaps.

Kaart Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52176 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

44 Andere accommodaties Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Bekijk alle accommodaties in Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

In Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn liggen 4 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]