Groots genieten

Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis

Het skigebied: Serfaus-Fiss-Ladis

terug

Pistes

28km

121km

47km

0km

196km Totaal

Liften

Treinen 1
Cabine 11
Gondel 0
Stoeltjeslift 16
Sleeplift 11

Hoogte

2820m
1200m

Gletsjer

geen

Loipe

geen

Funpark

8

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
1,3%
Stel t/m 30 jaar
7,1%
Stel ouder dan 30 jaar
20,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
8,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,9%
Groepen vrienden
31%
Overige groepen
20,7%
Tip
Tip

Trek je piloten vest aan, buckle up, thumbs up, en vertrek! De "Fiss Vlieger" is een vliegmachine, die plaats biedt aan vier passagiers en hoog boven de grond "zweeft”. Je zit vast aan een deltavlieger, die je het gevoel van een vrije vlucht geeft, maar je wel optimale veiligheid biedt. Floor, Vakantieredactie Winter

Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis

In het Oberinntal, vlak voor de Zwitserse en de Italiaanse grens, ligt het zeer zonnige skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Dit sinds 1999 aaneengesloten gebied, biedt meer dan 185 km pisteplezier voor het hele gezin. De pistes reiken tot een hoogte van maar liefst 2820 meter en spreken ieder type skiër aan. Gevorderden zullen waarschijnlijk al snel de afdalingen van de Obere Scheid en Masnerkopf opzoeken, terwijl beginners eerder de voorkeur zullen geven aan  de pistes rond de Mittlerer Sattelkopf. Door de gunstige ligging kun je hier meer dan zorgen 200 zonnige dagen per jaar genieten van de zon. De vele sneeuwkanonnen zorgen het hele seizoen voor optimale pistes en maken de dal afdalingen altijd mogelijk.

Serfaus-Fiss-Ladis staat bekend als één van de meest familievriendelijke skigebieden in de Alpen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de mogelijkheden voor kinderopvang, uitstekende skischolen en speelweides voor kinderen (zoals de Kinderschneealm, Murmlitrail of Bertas Kinderland). De après-ski in deze omgeving is heel gezellig, maar niet zo uitbundig als in sommige andere plaatsen in Tirol.

De diversiteit van het gebied en de moderne faciliteiten, verwarming in de lift, maakt dit gebied tot een belevenis. Voor de niet-skiërs zijn er vele prachtige wandelpaden en is er een sneeuwmobiel die wandelaars naar de mooiste plekken brengt. Het vernieuwde Funpark is voor de doorgewinterde snowboarders een must. De kleintjes leren skiën in Kinderland waar het elke dag een feest is.

Kaart Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

16 Andere accommodaties Serfaus-Fiss-Ladis

Bekijk alle accommodaties in Serfaus-Fiss-Ladis

In Serfaus-Fiss-Ladis liggen 2 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]