Zonnig skigebied geschikt voor beginners en langlaufers

Wintersport Val di Fiemme

Het skigebied: Val di Fiemme

terug

Pistes

14km

53km

34km

0km

101km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 7
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 10

Hoogte

2400m
1000m

Gletsjer

geen

Loipe

150km

Funpark

1

Wintersport Val di Fiemme

Val di Fiemme is een skigebied in het zuiden van de Dolomieten. Door deze zuidelijke ligging is het een heel zonnig skigebied. Maar voor de kwaliteit van de sneeuw hoef je niet te vrezen. Er zijn namelijk veel sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd voldoende sneeuw ligt. Hier kun jij je de hele dag vermaken over de prachtige pistes. Deze pistes zijn overigens rijkelijk voorzien van traditionele berghutten. Zo vind je op 2000 meter de Weigler-Weigleralmhut, die heerlijke traditionele streekgerechten serveert. Het skigebied is vanwege zijn brede pistes uitermate goed geschikt voor beginners en licht gevorderden.

Val di Fiemme is uitermate goed geschikt voor langlaufers. Niet voor niets werden er al meerdere keren de wereldkampioenschappen langlaufen georganiseerd. In het langlaufcentrum op 1800 meter hoogte vind je 150 kilometer aan loipes voor elk niveau.
In het kleinere skigebied Alpe Cermis is Olimpia de langste piste maar liefst 7,5 kilometer. Hier kom je ogen te kort om de sprookjesachtige omgeving in je op te nemen.

Kaart Val di Fiemme

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=6121774 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=6121774 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6121774 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

1 Andere accommodaties Val di Fiemme

Bekijk alle accommodaties in Val di Fiemme

In Val di Fiemme ligt 1 dorp

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]