Adembenemende uitzichten en oneindig veel pisteplezier

Wintersport Paradiski

Het skigebied: Paradiski

terug

Pistes

89km

166km

170km

0km

425km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 8
Gondel 1
Stoeltjeslift 36
Sleeplift 81

Hoogte

3250m
1250m

Gletsjer

2

Loipe

153km

Funpark

3

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
0,3%
Stel t/m 30 jaar
12,5%
Stel ouder dan 30 jaar
25,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,5%
Groepen vrienden
30,8%
Overige groepen
20%

Wintersport Paradiski

Paradiski is, zoals de naam al doet vermoeden, een werkelijk paradijselijk skigebied. Hier kun je met 425 kilometer aan pistes eindeloos skiën. Met 2 gletsjers en 2 toppen boven de 3000 meter is het ook nog eens zeer sneeuwzeker. Het immense gebied is onderverdeeld in twee kleinere skigebieden; La Plagne en Les Arcs/Peisey-Vallandry. Deze gebieden zijn met elkaar verbonden door de Vanoise Express. Deze kabelbaan heeft een lengte van twee kilometer en brengt in vier minuten 200 personen van de ene naar de andere kant.

Met het zeer ruime aanbod aan pistes zal ieder type wintersporter zich hier meer dan thuisvoelen. De nog niet zo gevorderde skiër kan terecht op de vele blauwe afdalingen rond La Plagne, en voor de wat meer doorgewinterde wintersporter is er ruim 250 kilometer aan rode en zwarte pistes. Het moge duidelijk zijn: de mogelijkheden in Paradiski zijn vrijwel oneindig. Dat geldt voor de pistes, maar ook voor de verschillende dorpen. Van de grote, meer levendige bestemmingen als Les Arcs en La Plagne, tot de rustigere, meer familiaire dorpen als Montchavin, Champagny, Vallandry en Les Coches.

Paradiski bestaat uit twee kleinere skigebieden, namelijk
La Plagne en Les Arcs/Peisey-Vallandry. La Plagne telt 225 kilometer aan pistes. Het gebied is erg modern en voor ieder niveau zijn er pistes voor een heerlijke afdaling. De langste afdaling is zelfs maar liefst 15 kilometer. De dorpen Les Arcs en Peisey-Vallandry vormen samen één skigebied van 200 kilometer. Van de twee dorpen is Les Arcs de meest bekendste en daarom ook het drukkere dorp. Vanwege de rust zal je in Peisey-Vallandry bijna geen wachtrijen tegenkomen, waardoor je nog meer pistes kan pakken op één dag! Beginners kunnen goed uit de voeten rondom de dorpen Arc 1600 en 1800. Voor de gevorderden is de beroemde piste Aiguille Rouge op de gelijknamige berg dé plek om te bezoeken. Dit is misschien wel de meest uitdagende piste binnen het grote Paradiski gebied.

Kaart Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52335 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

135 Andere accommodaties Paradiski

Bekijk alle accommodaties in Paradiski

In Paradiski liggen 7 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]