Wintersport Avoriaz

terug

Zoek je een sneeuwzekere bestemming voor je wintersportvakantie? Door de hoge ligging van het skigebied van Avoriaz, zit je hier zeker goed. Daarnaast is Avoriaz ook dè wintersportplaats van Frankrijk waar je kunt skiën of snowboarden tot aan je résidence. Dat is nog eens luxe! Voor kinderen vanaf drie jaar is er in een speciaal skidorpje opgezet, waar de kinderen spelenderwijs kunnen kennismaken met de skisport.

Avoriaz is een sfeervol dorp met een autovrij centrum en een bijzondere architectuur. De gebouwen zijn met hout bekleed, wat het tot een sfeervol geheel maakt. Je kunt hier alles te voet bereiken, maar ook leuk om een keer te proberen is het typische vervoermiddel in Avoriaz: een slee met paard ervoor! Reis je met de auto, dan kun je deze tegen betaling parkeren in een van de overdekte parkeergarages bij de ingang van het dorp. Om je bagage gemakkelijk naar je résidence te vervoeren, kun je een speciaal bagagesleetje huren.

De après-ski in Avoriaz is zeer gezellig. Voor een hapje, drankje én een dansje zijn er vele uitstekende restaurants, leuke bars en twee discotheken. Verder is er een ijsbaan, waar je het skieën of snowboarden eens kunt afwisselen met een dagje op de schaatsen.

Waterparadijs Aquariaz
Gloednieuw en ecovriendelijk is het prachtige waterparadijs Aquariaz. Dit unieke indoor zwemparadijs is het hoogst gelegen in zijn soort, met een oppervlakte van maar liefst 2400m2. Het zwemparadijs heeft een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half-pipe glijbaan, een kinderbadje, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel, een Water Playhouse voor de allerkleinsten en in de openlucht een verwarmde jaccuzi met op de achtergrond prachtig uitzicht over de vallei en de skipistes van Avoriaz. Een aanrader voor de hele familie!

Bekijk ook onze Facebook pagina
"Met Sunweb naar Avoriaz".

16 andere accommodaties Avoriaz

Het dorp Avoriaz ligt in het skigebied Avoriaz

 • Skipas inclusief bij de reissom

 • Hoogte

  2277m
  1800m

  Aantal pistes

  6

  14

  25

  6

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 21
  Sleeplift 11

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  39km

  Funpark

  geen


  Lees meer over Avoriaz

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=704 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=704 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52162

  Het dorp Avoriaz ligt in het skigebied Les Portes du Soleil

 • Het 'kleine' skigebied is inbegrepen bij de reissom. Na een bijbetaling heb je ook toegang tot het grote skigebied.

 • Hoogte

  2460m
  930m

  Pistes

  65km

  267km

  318km

  0km

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 14
  Stoeltjeslift 80
  Sleeplift 114

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  243km

  Funpark

  9


  Lees meer over Les Portes du Soleil

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]