Op de paardenslee door de straten!

Wintersport Avoriaz

terug

Zoek je een sneewzekere bestemming voor je wintersportvakantie? Dan zit je goed in Avoriaz. Daarnaast is Avoriaz ook dè wintersportplaats van Frankrijk waar je kunt skiën of snowboarden tot aan je résidence. Dat is nog eens luxe! Voor kinderen vanaf drie jaar is er in een speciaal skidorpje opgezet, waar de kinderen spelenderwijs kunnen kennismaken met de skisport.

Avoriaz is een sfeervol dorp met een autovrij centrum en een bijzondere architectuur. De gebouwen zijn met hout bekleed, wat het tot een sfeervol geheel maakt. Je kunt hier alles te voet bereiken, maar ook leuk om een keer te proberen is het typische vervoermiddel in Avoriaz: een slee met paard ervoor! Reis je met de auto, dan kun je deze tegen betaling parkeren in een van de overdekte parkeergarages bij de ingang van het dorp. Om je bagage gemakkelijk naar je résidence te vervoeren, kun je een speciaal bagagesleetje huren.

De après-ski in Avoriaz is zeer gezellig. Voor een hapje, drankje én een dansje zijn er vele uitstekende restaurants, leuke bars en twee discotheken. Verder is er een ijsbaan, waar je het skieën of snowboarden eens kunt afwisselen met een dagje op de schaatsen.

Waterparadijs Aquariaz
Gloednieuw en ecovriendelijk is het prachtige waterparadijs Aquariaz. Dit unieke indoor zwemparadijs is het hoogst gelegen in zijn soort, met een oppervlakte van maar liefst 2400m2. Het zwemparadijs heeft een grote waterval, een rivier met stroomversnelling, een half-pipe glijbaan, een kinderbadje, een groot zwembad met klimwanden en een touwschommel, een Water Playhouse voor de allerkleinsten en in de openlucht een verwarmde jaccuzi met op de achtergrond prachtig uitzicht over de vallei en de skipistes van Avoriaz. Een aanrader voor de hele familie!

Bekijk ook onze Facebook pagina
"Met Sunweb naar Avoriaz".

Het dorp Avoriaz ligt in het skigebied Avoriaz

Hoogte

2277m
1800m

Aantal pistes

6

14

26

4

Liften

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 2
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 13

Gletsjer

geen

Loipe

39km

Funpark

geen


Lees meer over Avoriaz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=704 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=704 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52162

Het dorp Avoriaz ligt in het skigebied Les Portes du Soleil

Hoogte

2460m
930m

Pistes

65km

267km

318km

0km

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 14
Stoeltjeslift 80
Sleeplift 114

Gletsjer

geen

Loipe

243km

Funpark

9


Lees meer over Les Portes du Soleil