Hier is het altijd gezellig druk op de terrassen

Tip
Tip

Als echte Nederlanders zitten we natuurlijk graag op de fiets. En dat kan nu ook in de sneeuw! In Les Menuires hebben ze  er een speciale Roc'n Bike piste voor ingericht, waar je onder begeleiding van een instructeur op de mountainbike naar beneden kan. Acht kilometer lang downhillen geeft een flinke kick! Marielle, Vakantieredactie Winter

Les Menuires bevindt zich tussen Val Thorens en St. Martin de Belleville en heeft een eigen skigebied met een gelijkwaardige naam. Het is gebouwd in de jaren zestig, maar ook daarna heeft men zeker niet stil gezeten. Opvallend is dan ook het verschil in bouwstijlen tussen de verschillende wijken. De complexen die later zijn gebouwd in de wijken Reberty en Les Bruyères, hebben een authentieke stijl met gebruik van hout en natuursteen. In de buitenwijken Le Bettaix, Praranger en Le Levassaix leeft het echte dorpsgevoel doordat hier alleen in chaletstijl is gebouwd.

Als je aan het eind van de dag je ski’s uitdoet, betekent dat niet dat de dag in Les Menuires er op zit. Je kunt vanzelfsprekend nog even in het zonnetje nagenieten op één van de vele terrasjes of lekker winkelen in de galerij van La Croisette. Het sportcentrum in het centrum van Les Menuires biedt zeven dagen per week extra sportief plezier voor 's avonds of bij slecht weer. Er is hier dus altijd wat te doen!

Goed om te weten: Het centrum van Les Menuires is beperkt toegankelijk voor bussen. Je dient er rekening mee te houden dat je vanaf de uitstapplaats van de bus te voet naar je accommodatie moet. De afstand tot de uitstapplaats van de bussen staat vermeld bij de informatie over de accommodatie.

Het dorp Les Menuires ligt in het skigebied Les Menuires

 • Skipas inclusief bij de reissom

 • Hoogte

  2850m
  1400m

  Pistes

  38km

  62km

  60km

  0km

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 13
  Sleeplift 6

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  28km

  Funpark

  geen


  Lees meer over Les Menuires

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=729 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=729 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52338

  Het dorp Les Menuires ligt in het skigebied Les Trois Vallées

 • Het 'kleine' skigebied is inbegrepen bij de reissom. Na een bijbetaling heb je ook toegang tot het grote skigebied.

 • Hoogte

  3200m
  1300m

  Pistes

  60km

  204km

  240km

  96km

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 42
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 169

  Gletsjer

  1

  Loipe

  118km

  Funpark

  5


  Lees meer over Les Trois Vallées

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]