Altijd skiën dankzij de sneeuwzekere gletsjer

Wintersport Les Deux Alpes

Alle vakanties in Les Deux Alpes terug

Het skigebied: Les Deux Alpes

 • Skipas inclusief bij de reissom

 • Hoogte

  3600m
  1300m

  Pistes

  29km

  34km

  117km

  45km

  Liften

  Treinen 1
  Cabine 3
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 21
  Sleeplift 25

  Gletsjer

  1

  Loipe

  20km

  Funpark

  1

  Les Deux Alpes biedt met 53 liften bijna 223 kilometer aan pistes, oftewel een grandioos skigebied. De gletsjer, die tot één van de grootste beschikbare gletsjers van Europa behoort, garandeert een absoluut sneeuwzekere wintersportvakantie. Zelfs in de zomer wordt hier volop geskied. Het is een skiparadijs voor alle type skiërs. Voor beginners zijn vooral ook op de gletsjer een aantal zeer geschikte pistes en op 2600 meter is er een uitgebreid funpark met onder andere halfpipes, spine, diverse jumps en een boardercross. Hier worden ook regelmatig wedstrijden worden georganiseerd. Voor de langlaufers zijn er loipes in het dorp en in het lagergelegen dorp Vénosc. Verder kun je onder begeleiding van een gids de hoogteloipe op de gletsjer en de offpiste loipes nemen.

  Zowel vanuit het centrum, als vanuit de wijk Deux Alpes 1800 zijn er diverse mogelijkheden om naar boven te gaan. Wachttijden zijn dus bijna niet aan de orde. En doordat meerdere pistes tot aan het dorp doorlopen, hoef je aan het eind van de dag nooit ver terug te lopen naar je appartement of hotel.

  Uitbreiding offpiste gebied La Grave:
  Voor de echte ervaren wintersporter, die wel houdt van een beetje poeder, is er het naastgelegen gebied La Grave. Er is hier 1 blauwe piste en voor de rest bestaat het enkel en alleen uit offpiste afdalingen. Vanuit Deux Alpes is er een uitbreiding op de skipas verkrijgbaar naar La Grave, waar je op vertoon van deze pas met de pistebully naartoe gebracht wordt. Wij raden dit alleen aan onder professionele begeleiding.

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52322