Oneindige afdalingen en familieminded

Wintersport Le Grand Massif

Het skigebied: Le Grand Massif

terug

Pistes

41km

107km

117km

0km

265km Totaal

Liften

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Hoogte

2500m
900m

Gletsjer

geen

Loipe

50km

Funpark

3

In dit skigebied boekten

Reizigers alleen
0,6%
Stel t/m 30 jaar
10,9%
Stel ouder dan 30 jaar
22,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
9,5%
Groepen vrienden
30,7%
Overige groepen
21,5%
Tip
Tip

Door de grote populariteit zijn er dit jaar nog meer picknicktafels te vinden op de mooiste plekjes in Le Grand Massif. Dus smeer zelf eens een broodje, strijk neer en geniet van een lunch met een prachtig uitzicht! Mariëlle, Vakantieredactie Winter

Wintersport Le Grand Massif

Skigebied Le Grand Massif is met 265 kilometer aan pistes het op vier na grootste aaneengesloten skigebied van Frankrijk. Het strekt zich uit over een hoogte tussen 900 en 2500 meter en bied je prachtige panoramische uitzichten op de Franse kant van het beroemde Mont Blanc massief.
  
Het meeste bekende dorp in Le Grand Massif is waarschijnlijk wel Flaine, maar ook de authentiekere dorpen Samoëns en Morillon winnen steeds meer aan populariteit. Het gebied biedt voor skiërs van alle niveaus volop mogelijkheden en staat ook bekend als zeer kindvriendelijk. Beginnende en gemiddelde skiërs kunnen terecht op de vele brede pistes, die ook voor snowboarders zeer geschikt zijn. Voor de allerkleinsten is er bij ieder dorp een speciale kinderweide en voldoende makkelijke pistes om op te oefenen. Ook de skischolen zijn goed ingesteld op op het lesgeven aan kinderen.

Freestylers kunnen in Le Grand Massif hun hart ophalen in de drie grootste sneeuwparken van Europa. Zo is er in Flaine het Jampark Pro (met o.a. een half-pipe), in Samoëns het tricksparadijs Jampark Cool en in Morillon Jampark Kids voor kinderen. In alledrie de parken zijn er onder andere diverse springmodules en een boardercross.

Kaart Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

48 Andere accommodaties Le Grand Massif

Bekijk alle accommodaties in Le Grand Massif

In Le Grand Massif liggen 4 dorpen

Je reisgezelschap

Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]